Mellandagsrea

Hej hej, hallå dagboken.
Herrejävlar vad trött jag var i morse. Hade ställt klockan på halv tio för att jag skulle komma iväg till Linköping lite skapligt, men näe. Var aptrött. Somnade sådär sent igen (5 i morse rättare sagt), och hade blivit väckt halv sju av ett sms från Matilda haha. Jag snoozade ett tag med sen stängde jag av skiten.

Nyss fick jag ett städryck iallafall, jäkligt skönt! Hade galet mycket disk.. Så nu ska jag fixa lite käk och se på repriserna av Idol 2005 haha! Dom visar maraton på tv400.

Imorgon hade jag tänkt att dra in och fynda lite, ska fan i mig komma upp hur trött jag än är!

Är ju lite lagom avis på Madde som sticker ifrån det här jävla snöslasket idag för att njuta av värmen i Thailand! Åååh, synd att jag inte kan gå som handbagage..

Amen.

A whole new way of livin'

Hej hej, hallå dagboken.
Jag har mest lite funderingar.

Varför ska man envisas med att dricka alkohol, även fast man vet hur det slutar? Kan man inte hantera en sak ska man ju heller inte genomföra det, eller hur?
Det måste ju vara samma sak som att köra bil. Kan man varken köra eller hantera en bil, då ska man ju heller inte köra. Eller om man inte vet hur man ska slakta en gris, då är det ju jäkligt dumt att göra det. Visst förstår du vad jag menar?

Det är så med mig.
Jag kan inte bara ta ETT glas vin. Har jag tagit två och tar det tredje, då är det superkört. Då blir jag så festsugen att det inte är sant. Bara MÅSTE ha mer. Tar jag en öl.. Alltså, jag älskar öl.

Jag kan inte hejda mig med alkohol. Jag ska fylla 21 och kan fortfarande inte hantera alkohol. Det säger ju rätt mycket - Jag borde fan i mig inte dricka. Jag kan ju inte hantera skiten! Jag vet aldrig när jag ska sluta. Och istället för att ta en vatten eller beställa en öl på krogen beställer jag alltid en drink, 6a. Även fast jag är karatefull.

Min mamma måste verkligen vara stolt! Hon har en 21årig dotter som super som en 13 åring. Hahaha. Herregud, jag ramlade upp hos henne vid 2 snåret, spydde ner min mosters skidbrallor, in på toan och spyr i badkaret, handfatet och toaletten. Seriöst, sådär full har jag inte varit sen jag var 15. Och det är fan i mig pinsamt. Jag slängde mig i soffan och började prata i sömnen. "Men orka Amanda!" "Men jävla Madde!" Tydligen högt också. Mamma ropade håll käften till mig, och det verkade hjälpa.

Och mina sociala skills ser inga gränser! Jag pratar med allt och alla och om ALLT. Jag vill bara sätta silvertejp på mig själv och slå till mig själv på käften.

Nej, det är säkert alltså. Jag kan inte hantera alkohol. Jag ska fan sluta med det. För jag kan inte hantera det.

Amen.

Juldagen

Hej hej, hallå dagboken.
Ett nyårslöfte kanske ska bli att satsa på bloggen lite mer? Höhö

Igår var en alldeles underbar julafton, fick HUR många fina julklappar som helst! Tack snälla alla! Speciellt tack till mormor och morfar som gav mig en alldeles galen julklapp! <3

Ikväll äre utgång med brudarna som gäller, ska bli sjukligt med nice.
Är jäkligt trött men ska dricka 20 koppar kaffe så ska vi se att det blir ändring påt.

Amen.

Coffee

Hej hej, hallå dagboken.
Igår drog jag in till Lkpg och mötte upp Lina och Similla för en fika på EH!
Har inte träffat dom sen augusti sedan skolavslutningen på folkhögskolan, helvete vad tiden går fort endå. Blev skvaller (jäkligt saftigt skvaller haha!) i 3 timmar. När det stängde drog vi åt olika håll och jag tog tåget hem igen. FY FAN vad kallt det var ute! Trodde jag skulle frysa arslet av mig (bokstavligt talat).

I morse (strax innan 12, men endå) ringde Mojde mig och frågade om jag ville fika med henne och Lollo. Sa nej eftersom jag var helt nyvaken och hon ville hämta upp mig om en kvart. Försökte somna om, sen kom Mojde på att jag var skyldig henne pengar så hon och Lollo skulle komma förbi och hämta dom. What the hell tänkte jag, masade mig upp och klädde på mig. Det blev en fika på Skånska Lasse (inte varit där på flera år!) och lite shopping. Måsigt.
Sen hade världens bästa morfar lämnat två stora matkassar till mig hemma hos mamma så vi drog och hämtade upp dom. TACK SÅ HEMSKT MYCKET! Har kasst med pengar så det satt riktigt fint. Uppskattar det som fan.

Amen.

Julemys

Jahaja!
Jullan fick rycka in på jobbet idag på den tiden vi skulle haft en dejt idag, så det bidde inget med det. Så nu har jag istället tvättstugan, har skinkan inne i ugnen och ska slå in julklappar sen! Blir en fin dag.

Haha, märker nu att min ugnsplåt inte pallar trycket, vilken mesig jävel! Håller på och bucklar sig och har sig inne i ugnen hahaha.

Julskinka vare här!

Hej hej, hallå dagboken.
Idag är en alldeles fantastisk dag!
Jag känner mig så himla glad, vet inte varför.

Snön ligger tjock, tjock och det riktigt knarrar när man går.

DET om något är en sak som jag älskar.
Idag är det "snöhimmel" ute (sagt så sen jag var liten) det är när det är en blandning mellan rosa och lila på himlen. Och det snöar, tätt, tätt, tätt med små fina snöflingor på nästintill vartenda millimeter på himlen.

Jag knarrade bort till ICA förut (höhö), tog med mig cykeln så jag skulle kunna hänga påsarna på styret (jag vet, jag är för smart). Alla som satt i bilarna kollade på mig och såg medlidande ut som "Stackars tjej, här kommer hon och kånkar på Östergötlands tyngsta matkassar i världens snöoväder!" Men så tänkte fan i mig inte Jag. Jag NJÖT. Gick och log och kunde inte låta bli att kolla upp emot lyktstolparna!

Det kan ju faktiskt ha berott på, att jag kunde njuta, för att jag inte skulle någonannanstans än hem, och hade inte gjort mig iordning. Hahaha. Men anyways liksom.

Jag köpte mig ena julaskinka! Denna jävla dag har jag väntat på sen i början av November.
Alltså, jag köpte den minsta jävla julskinkan ICA hade att erbjuda! När svålen kommer bort kommer den inte vara större än två knytnävar (belive me), och den jäveln gick på 136 spänn!! Herrejävlar.

Hur mycket kan du tänka dig att lägga på en juleskinka? (Jaa, julEskinka)

Bildkälla

IDIOTER!

Det började med att någon jävla tönt satt och beställde hem skit till min lillasyster för flera hundra. Men nu hör Emil av sig och säger att det är någon äcklig jävla idiotjävel som öppnat ett Tradera konto i hans namn!

Så det hade ringt en tjurig tant hem till Emil som ville ha sina H&M checkar. Liksom, VA? Då kom det fram att för det första har fittorna hackat sig in på hans yahoomail och ändrat lösenord och det. Sedan har dom tagit reda på hans namn, adress, telefonnummer och personnummer och sålt skit på Tradera i hans namn! Jävla bedragare.

Nu är det polisanmält iallafall, och puckona lär ju ska åka fast eftersom hon satt in pengar på bedragarnas konto.

Jävla nötter, må ni ruttna i helvetet.

Julklappsköp

Hej hej, hallå dagboken.
Idag/eftermiddag har jag spenderat ett par timmar i Lkpg med lillalillasyster. Fick tag i en del julklappar, SKÖNT! Nu har jag bara 3 kvar och jag vet vad jag ska köpa så det är nice!

Hahaha, blev lite full i skratt av mig själv. Köpte skor för 800. Okej, det var ju billigt eftersom det handlade om 3 stycken. Men då har jag endå inte köpt kläder till den 25e eller nyår! Hahaha. Det är SÅ Jeffe style! Så fort pengarna trillar in blir hon alles shoppinggalen. Måste köpa nytt smink också.. Och MAT! Har ju förfan ingen mat heller. Och sen ska jag ha pengar så jag kan ut den 25e med! Haha, jag suger.

Anyways.
Imorgon har jag dejt med Jullan, och på onsdag ska jag träffa Lina och Similla! Inte träffat dom på aslänge så ska bli riktigt nice! Ska passa på och fixa det sista på inköpslistan med.

Amen.

Lucia nr2

Men HALLÅ vad mysigt jag hart då!
Dom visar repris från morgonens Lucia på 1an nu. Och det SNÖAR ute! Det är tredje advent, det är Lucia, och det snöar! När hände det senast liksom? 2001?

Nu är det dags att värma glöggen som är kvar.

Amen.

Blondinbellas dubbelmoral

Hej hej, hallå dagboken.
Tack Hotgossips för länkning!

Men det var faktiskt förjävla roligt, kunde inte låta bli!
Det var under hennes fotografering till headern som jag vet att hon nämnde att hennes pälskrage är från ett djur. Räv, varg, kanin, whatever. Och att hon har ett sammarbete med Djurens rätt i samhället?! Vad tänkte det företaget ens på när dom sålde annonser till hennes blogg?

WhAtEvAh!



Lucia

Hej hej, hallå dagboken.
Idag är jag lite extra glad, för jag såg precis att jag får 1300 kronor mer den här månaden än vad jag hade räknat med! Så JÄVLA skönt! Fast det innebär att det kommer att bli 1300 kronor minus nästa månad, men det spelar fan i mig ingen roll! Det är ju nu till julklappar, den 25e och nyår som jag behöver pengar. Ja fifan!

Får pengarna på måndag, tror jag drar in till Lkpg och handlar julklappar! Har inte gjort det än. Men i år vet jag precis vad jag ska köpa till alla med, hur ofta händer det liksom?!

Igår hade jag Jullan och Mojde hos mig! Jag och Gullan drog till ICA för att handla glögg och sånt göttigt. Får ett telefonsamtal från en sur blondin som undrar vart i helvete vi höll hus?! Hahaha hon satt på min balkong och väntade ute stackarn. Men vi tog Gullans vrålåk i en jäkla fart så jon behövde inte vänta alltförlänge.

Det blev glögg, kaffe, julmust, chips, choklad och IDOL-finalen! Och en jävla massa garv såklart. Borat gick på tv400 haha! Så den kollade vi på. Så jävla störd..

Idag har det inte blivit så mycket av min dag, men har varit trött och seg så det har varit fäjnt endå.

Men förstå eller, imorgon är det TREDJE advent och LUCIA! Vart i helvete tar tiden vägen? Läskigt ta mig tusan..

Amen.

Tjoho!

Hej hej, hallå dagboken.
Ber om ursäkt för min frånvaro!

I måndags hade jag en thai och Mojde här.
Dom hade med sig film, Simpsons the movie och Låt den rätte komma in. Haha Madde är nog den sista i Sverige som inte sett den sistnämnda! Men det var måsigt.

I tisdags kom Sanne hit. Käkade varma mackor, sen gjorde jag mig iordning och stack hem till Emil. Vi såg ÄNTLIGEN på Saw 6! Fyfan vad jag har längtat! Älskar Sawfilmerna. Denna är min nya favorit! Så jävla bra. Riktigt jävla brutal och blodig. Det bästa var att det var "fällor" hela tiden, så det hände något hela tiden. Skitspännande! Nu väntar jag på 7an fan i mig.

Den får 9/10 Jeffisar. S u v e r ä n.



Igår vaknade jag upp hos Emil med världens magkvärk. Mensen var på intåg. Fick cykla fort som fan hem till mamma haha! Räddade situationen, sen gick jag och köpte Flickan som lekte med elden. Så jag och mamma käkade tonfisksallad och kollade på den. Men jag kunde inte riktigt koncentrera mig, så ska se om den någon dag. Sen gick vi på stan, fick reda på att det var Tomtenatta. Titt på fan. Så vi drog en raggarrunda. På kvällen drog vi upp till mormor och morfar! Fick dillkött, satan vad gott. Var kalv i vilket jag fick reda på efteråt, aldrig käkat det förrut och kändes jobbigt efteråt hahaha. Så nu har Jeffe käkat bäbis. Scarry..

Efter ville morfar ta en promenad, så vi traskade upp mot stan. Alcazar hade tydligen uppträtt 5 minuter efter att vi kom men det var HELT dött?! Haha stackarna. Sen ville morfar ta en bärs med mig så vi gick och satte oss på NewPort! Måsigt.

Idag har jag årets jävla mensvärk, och jag har inga Ipren. Jag är lite smått avliden..
Fick ett sms av Lollo runt 6 att ALLA skulle ut ikväll! Fyfan, sånt här suger. Är luspank också så det blev inget.. God damn it!

Amen.


RSS 2.0