: A day at Liseberg

Hej hej, hallå dagboken.
Hela dagen på Liseberg kan sammanfattas bäst: HAHAHHAHHAHAHAHA!
Alltså, herre minjesus vad vi har garvat.
Innan jag hoppar i bingen ska jag tala om det smarrigaste, resten får ni imorgon. (Jag gör alltså tvärtom)
Kom hem för 20 minuter sen, och sov enbart 2 timmar inatt.. (!)

Mojde spelar på Toblerone hjulet. Efter fyra försök får hon "faan nog! Ska du spela Jeffe eller, annars drar vi" lite småsurt sådär. "Okej då", säger jag lite tveksamt. Kände lite skit samma eftersom jag inte spelat på nått hjul än. Jeffe lägger en peng, hjulet stannar. Vad händer? Jo Jeffe vinner stjärnvinsten såklart! HAHA! Finns mycket kul kring det där, är för trött nu tar allt imorgon.

Kvinnan i mitt liv tog en massa bilder under dagen också, har ni tur får ni se imorgon.

NU: SÄNGEN!

: Like a Child

Hej hej, hallå dagboken.
Det är lite lustigt med mig. Jag blir alltid som ett barn på julafton så fort jag ska göra saker. Kan inte sova, är uppe i varv och jag känner av i hela magen dagen innan jag ska göra något. Jag tar alltid dagen innan och planerar, in i minsta detalj. Drar till ICA och köper matsäck. (HAHA matsäck! Så larvigt ord). Planerar när jag ska upp. Ställer klockan. Ser till att mobilen är laddad, att jag har allt där det ska vara. Som plånbok, och kollar så att alla kort och så är där.

Även fast jag försöker övertala mig om att "det är inget speciellt, sov nu. Tänk inte på det där mer" så går det bara inte! Jag vill nästan skutta i sängen. Jag tycker det är så fruktansvärt kul att sitta och planera saker. Som denna resa och Mojdes 20 årskalas. Nu har vi visserligen inte planerat Lisebergsresan så jävla bra, vi har knappt pratat med varandra haha! Hon vet bara att hon måste infinna sig på station klockan 8.00. That's it.

Ja, vi ska nämligen till Liseberg imorgon, hon och jag. Ska bli jäkligt kul! Hoppas jag kan sova snart bara så jag slipper vara trött och grinig imorgon. Men ska nog gå bra när jag har min allra bästa bästis vid min sida! TJOHO!

Det jag ville med det här inlägget var att säga att jag blir som ett litet barn.

Amen.


Enda kvinnan i mitt liv. Och jag. Enda vettiga som finns på oss! HELT CRAAAAZY!
Som vi skulle ha sagt med våra bästa bästis röster.

: Oh no!

Alltså, det finns vissa grejer jag verkligen inte pallar. Jag har gått och tänkt på det här inlägget i flera dagar och kommit på en hel jävla uppsjö av saker. Men just nu kan jag bara komma på två: (Typiskt)

1. När folk säger "Idag har jag ätit McDonald'smat." Vaddå mcdonaldsmat!? MCDONALDSMAT!? Det heter för fan bara "Ida käka jag på donken"  eller "Idag åt jag på McDonald's" Punkt. Det är så fult. Och det är så störande. blahaa, får gåshud och kli på kroppen avet! Just det där "mat" på slutet. Nej nej neeej.. SLUTA!

2. Folk som använder ----> XD . Alltså, vad är det här för påhitt? Den är påkommen av emos och fjortisar. Måste vara så. Alla med svart hår använder den. Jävla cp smiley. Smileys borde utrotas.

Amen.

: News

Haha, alltså. Såg precis på nyheterna, varav en av nyheterna var:
"Idag inträffade en eldssvåda i södra skåne. I huset som var övertänt när brandmännen kom på plats befann sig sveriges äldsta man, 107 år". Alltså, hur stora är oddsen att han ska dö i en elddsvåda!? Haha. Ursäkta att jag skrattar, kändes bara som en wierd nyhet.

Men sånt där är ju lite jobbigt. Undrar hur gammal han skulle ha blivit annars? Tänk att ha överlevt i 107 år (!) och så händer detta. Brinna upp till döds. Fyfan. Man hade väll tänkt ett fridfullt farväl istället av alla barnbarnbarnsbarn ungefär.
Eeh.. Ja.

: Hyllning till Michael Jackson

Hej hej, hallå dagboken.
Jag kom att tänka på en sak nu mellan chipsätandet och tv-tittandet på talang.
Det var en kille på talang som gjorde världens show av Michael Jacksons låt "Smooth Criminal"
med världens dansnummer. Det jag kom att tänka på är att det är så jävla synd att folk inte kommer uppskatta Michael Jackson längre. Alla som växer upp nu har ingen som helst ANING om vad den mannen har gjort. Vad han kan, och vilka jävla bra låtar han har gjort!

Han var den första svarta personen att visas på MTV. Och det var med låten "Thriller" som har sålts i världsrekord (50 miljoner exemplar) Vilket inte ens Britney Spears varit och sniffat på. Det är inte en enda artist som varit i närheten av honom, hur stora dom än må vara.

Hans speciella dans. Visste ni att det var Michael Jackson som uppfann kategorin "Pop"? Att han än idag kallas "King of Pop". Utan honom hade vi inte varit där vi är idag.

Han är så jävla brilliant! Fyfanihelvete vad bra låtar han har gjort och gör! Vilket jävla geni alltså. Kan inte säga en enda låt som inte är bra. Jag får gåshud och börjar nästan grina när jag ser hans uppträdanden. Dom som växer upp nu ser honom som pedofil. Min åsikt på den punkten tänker jag inte ta upp nu, för det är inte det det handlar om. Det handlar om vilket geni han är. Hur bra han är.

Tycker ALLA ska ge hans musik en chans, jag menar lyssna på alla hans album. Dangerous är min favorit. Som min bror sa en gång, "omslaget är ett sådant man kan ligga och kolla på i timmar och alltid hitta något nytt". Jag tänker slänga upp lite videos som jag vill att ni ser på. Dom bästa minutrarna i era liv.

Amen.

Mtv Music awards, Opening act 1995. Kan inte sluta kolla. Den är 10 minuter lång (KORT!) och man vill bara ha MER!
Alltså, dansen är så GALET synkad! Här snackar vi proffs. Orkar du inte se hela (dooh) Är det runt 06.24 du ska spola till.

Kvaliteten suger. Men det är så sjukt! Det handlar om EN människa. KUNG!



En av dom bästa låtarna någonsin!




: 2 Bad

Hej hej, hallå dagboken.
Mojde tyckte enligt inlägget nedan att jag skulle hålla käften och inte yttra mig eftersom jag inte var vegan hähä.
Men jag kan inte hålla käften. Så det är här med kört!
*Jeffe lider av dubbelmoral*

Jaha. Här sitter jag fortfarande vaken och mår illa.
Måste verkligen sova så jag kan vända tillbaka dygnet. Jag och M ska ju till Liseberg på lördag! WOHO!
Kan ju inte vara trött och gnällig då liksom. Big no no. Men vad ska jag göra då? Ta sats och springa allt jag kan in i betongväggen så jag deckar, och förhoppningsvis studsar tillbaka ner i sängen? Låter ju visserligen som en bra idé, men vill ju inte gå omkring med en bula i pannan. Inte så läckert.
Ett annat alternativ är sömntabletter. Men hallå, smartskaft! DU HAR JU INGA!
Justifan. Så det är kört det med.
Har börjat terapiskriva lite som ett nattligt nöje, men det rör ju bara upp alla tankar till ytan vilket får mig grubblande = Kan inte sova.

Hopplöst fall, so to speak.
Även om jag skulle lägga mig i sängen nu skulle jag endå bara ligga och vrida och vända på mig.
Som sagt:
Hopplöst fall, so to speak.

Amen.


Bannad.

: Circus - No Thanks

Hej hej, hallå dagboken.
Jaha. Nu när 1000 stycken har fått sin vilja igenom, det vill säga att jag uppdaterar bättre (Spyr ut inlägg) Jamen då får jag ingen respons längre? Bättre att inte skriva nått i bloggen, då får man mer uppmärksamhet hähä.
Ska inte vara bitterfitta mer. Slut på meddelandet.

Idag ska Mojde gå på circus. CIRCUS! Det är djurplågeri. Skulle aldrig stödja circusen genom att hänka. No way! Men de flesta ser det väll som att "Pejjar jag inte nu när det väl är circus så har ju djuren fått lida i onödan". Alltså. I rest my case.
Och sen är det ju clowner! Fifan, jag bajsar på mig när jag ser en clown! Mulle är rädd för kackerlackor, Jeffe är rädd för clowner liksom. Möhöö!

Den enda circusen som är bra och djurvänlig är Brittans circus. Fifan vad jag vill gå på den.. En snygg kvinna som åmar sig "in the center of the ring, just like a circus" istället för en ihjälpiskad säl som gnuggar sig mot en boll.

Bra Circus. Som jag pejar för.


: New Shit

Hej hej, hallå dagboken.
Nu har jag ny design. IGEN! Har under dagen haft tre olika, hujedamej. Någon som hunnit se alla!?
Ska ändra en hel del småtjaffs, men det är väll headern som räknas. Vad tycks? I GOT SOME SERIOUS SKILLS MAAAN!



 

Dom här två hann jag ha. Men näe. Den jag har nu rockar stjärt, så den tar vi.

Amen.

: Scary Shit

Alltså. Jag blir bara rädd.


: Humor

Tur att smaken är som baken när det gäller humor!


: Things

Hej hej, hallå dagboken.
(Några minuter sisodär efter inlägget innan)
Jag kom på mig själv att jag inte skrivit nått om vad jag gjort dom senaste dagarna!
I fredags kom syrran och hunden förbi, gjorde tacos av hunden och såg på Talang. Okej, det där med matlagning av hunden var lögn. Så alla djurrättsaktivister kan andas ut! Vi gjorde tacos av en kossa istället. Så nu kan alla djurrättsaktivister bli förbannade igen. Och så kan alla veganer bli glada igen, för vi hade en massa grönsaker till också! TÄNK att man kan göra alla nöjda och glada på en och samma gång! *GREJT*! (Som Tony the tiger skulle ha sagt.)

På lördagen åkte dom hem vid sju, och jag och min trogne följeslagare Mojde drog in till Mantorp för vinpimplande hos käre Fisen. Jamen det vart ju trevligt! Det släpades dock dit en massa hormonstinta män istället för läckra brudar, så någon större fröjd för ögat blev det ju inte. Nåja, jag fick ju spana in Jullans röv iaf.
Cicciluring kom förbi hon med! Hon var nykter den underbara kvinnan, så jag och blondie liftade hem med henne vid en skaplig tid. Mojde tog ut sin sista hunka och sprättade den på donken till min och Cicci's stora förtjusning. Världens kvällsmat blev det! TACKAR tackar.

Tja, sen har jag bara tjockat mig i soffan och hängt på ams.se mest hela dagarna. Jag tror jag avlider, dör och kolavippar på en gång om jag inte får komma till Göteborg snart!
Men på tal om götet ska ju jag och min älskling till Liseberg om 5 dagar! Bara för att käka sockervadd tills vi spyr, jag ska kolla på när hon åker alla jobbiga snurrkaruseller (nåja, jag kommer titta bort eftersom jag blir åksjuk bara av att kolla på saker som snurrar. Nej, jag skojar inte. Blir åksjuk bara av att använda ordet 'snurrar'), ha kul och bara avjnuta varandras sällskap.

Amen.

: Jamenjajuste

Jaha. Här sitter jag igen, vid en knasig tid på dygnet.
Och jag som trodde att jag vänt tillbaka dygnet! Men nehehehehe. Jag ropade hej innan jag var över den där jävla bäcken. Så är det ju jämt! Jag ska aldrig mer heja någonting innan jag gått över en jävla bro så jag befinner mig på andra sidan den porlande bäcken.

Mår fortfarande illa. Jag kanske är gravid!?
Jag menar, kunde Gud göra den där Maria på smällen kan han väll göra mig det också. Mamma har alltid haft fel, det finns ingen stork. Antingen är det samlag som gäller eller så gör Gud dig på smällen. För att ha en unge i ugnen måste du ju liksom, så långt har jag fattat nu. Kan inte Gud göra en abort med? HALLO! Isånnafall får han göra det på en gång. För vill inte må spy-illa längre. (Jag kanske inte skulle haft ett bindestreck där? Kanske skulle ha skrivit ihop?)

: Illa

Blöhööö!
Nu är klockan över tolv, och varför jag sitter uppe nu och skriver det här inlägget är för att jag mår så sjukt illa. JAG MÅR ILLA! Seriöst alltså, sjukt jävla illa. Kommer jag att spy nu? Jag hatar fan att spy. Men jag mår så jävla äckel illa. Är det verkligen lagligt att må så här illa!? Och är det verkligen möjligt att göra det? Näe, fyfan! Mår så jävla illa att jag bestämde mig för att skriva det här i bloggen. Och dedikera ett helt inlägg till det hela.
Är rädd. MAN KAN INTE MÅ SÅHÄR ILLA!

Näe, snart spyr jag.

Amen.

: Greveholm

Mysteriet på Greveholm.
Alltså. När jag hör låten får jag gåshud och rysningar. Musiken är ju så jävla bra! Det enda man önskar att man kunde på piano. Och att det är världens bästa jukalander sen! Det finns en kille som lagt upp alla avsnitt på tuben, så jag har haft att göra idag. Så den människan älskar jag mest av allt! Eeh,. Nästan.


Ju mer man lyssnar.. Ju bättre blir den! HALELUJAH!

: Heidi Montag ft. Spencer Pratt

Amagad. Amagad! AMAGAD AMAGAD AMAGAD!
Det är sant. "Worst couple ever" har gjort en låt ihop. "Body Language". Spencer rappar. HAHA SPENCER RAPPAR! Amagad.
Eller heter den blåsta kvinnan Heidi Pratt nu efter deras patetiska bröllop?
Jaja. Jag är så snäll att jag slänger upp låten här så ni slipper söka på tuben själva.


: Bonde

Jaha. Så det är såhär vi låter. Här bor vi.
Jag tycker det här är riktigt roligt! Men så har jag taskig humor också, haha.
Men seriöst, här bor jag fan inte en enda sekund till!


: The City

Hej hej, hallå dagboken.
Idag har jag varit med min käre vän Mojde i Linkan. HAHA jag sa LINKAN! Vad mobbat.
Men där var vi iallafall. Jag hatar verkligen att kolla i affärer när jag vet att jag endå inte kan köpa nått. Men Madde hittade fyra par skor och sexiga saker som hon slog in och gav sig själv i 20 årspresent. Sen blev det korv och glass på IKEA, men mums vad gott! Slutade med ett besök på ICA och Mojde begav sig hemåt sig för att piffa till sig för att sen dra iväg på studentskiva. Så nu sitter jag här, i min illaluktande lägenhet. Jaa det luktade sopor som fan när jag kom hem. Så knöt ihop skiten och slängde den. Shit vad mycket spännande det händer i mitt liv! Can't help it liksom!

Och igår satt vi och försökte knåpa ihop roligheter till Mojdes kalas. Haha, vi är fan dumma i huvvet på riktigt! Komm bli greeejt.

Vad som händer ikväll är oklart. Eller, jag vet att det inte kommer att hända något, men endå.

Amen.

: Meh

Alltså, vad fan är det för fel på mitt CV!?
"Glad och positiv tjej som vill se till att kunden får en bra upplevelse. Är noggrann och ser till att det som skall bli gjort blir gjort. Har gått Handelsgymnasiet i 3 år och mina tidigare arbeten har varit utav social natur."

Inte med dom orden i cv't men sånt som jag lyfter fram.
Och endå får jag inte ens komma på intervju till en sketen liten butik i BOXHOLM (!) som hade minsta ansökningsgräns vid 16 barre. Man kan ju undra vad arbetsgivarna är ute efter egentligen.. En "high school drop out" utan som helst erfarenhet?

Bannad är jag.

: HEJA NORGE!

HAHA, jag visste det! Norge vann, och med poängrekord! Inget bidrag NÅGONSIN har fått så mycket poäng!
Och det bästa av allt var att mina favvo bidrag kom topp tre! 1 (min absoluta favorit, Norge!!!), 2a kom Island (Gåshud och gråtfärdig), 3a Azerbadjan. Med Arash, såklart.
Alltså, tom Oprah älskar Alexander.









: Pappa

Hej hej, hallå dagboken.
Fick förfrågan om huruvida jag lever eller inte, men det gör jag. Hänger och dinglar på livets sköra tråd.

Fan, kom in på en sån jobbig blogg nyss. Så jag började ju tjuta såklart. Nellymammans blogg.
Hon skriver om hur det är att leva med 3 tonårsbarn, en sladdis och en cancersjuk man.
Tragiskt bara det. Och sen nu dog han. Tjöt som en gris.
Mest för att det känns som att läsa ur min mammas synvinkel om hur det var när Min pappa dog.
Alltså, jag har inte fått terapi för det än.
Hur sjukt är inte det? Och på tal om det ska jag ingå i en studie om hur det är att mista en förälder genom självmord, just för att det inte finns någon forskning om det och att man inte får den hjälp man behöver. Man pratar bort det och skjuter bort det. Inte konstigt att man blev deprimerad. Och tro fan att man fick skit för det sen med. Hoppas ni skäms!
Ska hur som helst upp till Stockholm och utredas. Känns lite småhäftigt. Vara del i en studie som alla kommer att ha nytta av sen senare.

Annars på jobbfronten händer inte mycket. Börjar fundera på mitt CV, vad är fel? :O
Göteborg, jag vet att ni saknar mig men jag kommer snart! Lovar!
PUSS!

: Brit's Crazy Fan

Ingen har väll missat att det var ett fan som kom upp på scenen under Brittans konsert?
Här finns en video som nästan är obehaglig att se. Hon rycker till och ser livrädd ut. Skakar och det syns att hon upprepade gånger skriker "Get him off, get him off, get him off, get him off!" Efteråt är hon så chockad att hon bara står där. Hon ser så oskyldig ut på nått sätt.. Ett bevis på att superstars också är mänskliga, för den som har missat det.

För den som inte har tålamod kan spola fram till 2.15.


RSS 2.0