: NYHET!



... Jag fick MVG i bild?
För att varva ner på kvällarna brukar jag sitta och måla av olika saker i min omgivning.


: Fjäsk

Konsten att se fjäskig ut på bild:
Gör bara som jag på bilden så kommer du klara dig galant! Fjäskisminen, plus flirtiga blinkningar med långa ögonfransar fungerar alltid. Kom ihåg vart du lärde dig!

XOXO



: Enough

Hej hej, hallå dagboken.
Michael Jacksons musikvideor går varma på min platta television, men jag förbannar mig fortfarande över att en DVD skiva är borta.. Hela BAD videon (Visste du att den är 18 minuter lång?), Remember The Time, Hela The way you make Jeffe feel (hehe. Men visste du att den nästan är 10 minuter lång?). Alla dom är med på den. Aja, ska endå ta och göra en megabeställning på MJ filmer.

FAN! Jag som bestämt mig för att det här inlägget INTE skulle innehålla nått om MJ? Men vafan.. Det är ju trotsalt "Jennifer värld" och hela min själ andas honom. HAHA cheesy..

Tänkte upp och sola idag, men orkade fan inte gå upp när alarmet ringde. Sen ringde morfar, var i någon sorts komasömn så svarade inte av nån anledning. Men när jag gick upp (Efter 14, herreminje!) ringde jag upp honom. Han ville att jag skulle följa med och käka på en köttrestaurang med honom och mormor (haha, jag skrev morfar först!) eftersom han vet att jag ÄLSKAR kött (Gullemorfar!). Men dom hade ju redan hunnit vara där såklart.. God damn! Jahapp, då får det bli snabbmakaroner och ketchup idag istället. (Goddamnit..)

Nej, nu ska jag sluta häda så mycket. Gud och Jesus och heliga Maria kanske blir bannade på mig!?
Ska diska mitt diskberg tänke jag. Mounteverest bleknar i jämförelse!

Amen.


: A Legend

Du fina, fina underbara människa!
Lyssna på hans tal.



: Tribute 2 MJ

Hej hej, hallå dagboken.
Nu är jag uppe sådär sent igen, men hallo.
Ingen Mojde har jag hört av heller!? Har det hänt henne något så dör jag! :O *Peppar peppar tar jävligt mycket i trä*
Dagen innehöll ingen solning då jag började fjälla som fan i fejjan igår. Hoppas på imorgon..

Snubblade över något väldigt trevligt. Eller jäkligt trevligt till och med! På två dagar har Diddy, Chris Brown, Boys II Men, The Game, Usher, Mario Winanso Polow Da Don skrivit ihop en SKITBRA hyllningslåt till Michael. Jäkligt bra jobbat! Den här ska diggas mycket i sommar.


: Vaken - Nu!?

Vad jag gör uppe vi den här tiden är väll den bästa frågan av dom alla.
Enda sedan MJ's dödsbesked kom har jag inte kunnat sova. Hållt mig vaken och uppdaterad hela tiden. Kollar på LIVE sändningar på CNN bla. Och varenda liten artikel på aftonbladet.se som har med Michael att göra är lila.
Fan, jag måste ta och rycka upp mig.. Men jag har inte sörjt nog. Vill att Madde ska komma till mig nångång så man har någon att tjuta lite med..
Sen ska det vara Jeffe som vanligt! Kan tänka mig att dom flesta är rädda för mig nu, och rädda om mitt psyke höhö.

Imorgon vill jag kunna skriva följande:
"Hej hej hallå dagboken. Mitt namn är nu: Moa Jennifer Kräftan Lundqvist."
SOLNING står på schemat! Tänkte lägga mig likt en strandad knubbsäl längs busken på gräsplätten utanför mig. Blir nog bra ska ni se!

Amen.


: FÅNGARNA hyllar MJ!

Alltså, INGEN har väll missat det här?!
Fångarna på ett fängelse i Filipinerna hyllade Michael Jackson genom att dansa koreografin till låten Thriller.
Dom hyrde in en proffisionell koreograf som lärde dom allt. Jävligt synkat för att vara ett gäng ligister!
Redan över 24 miljoner visningar..





Här är en till. Lite längre in i videon spelas "We are the world".
Det här är första gången jag storgrinar. Alla hans texter har sådan innebörd!
ALLT han ville, det ENDA han ville var att bli älskad.
Det ENDA han ville var att alla ska hålla sams.
Vad FAN ska det vara så jävla svårt för?!
Kärleksfullare människa än MJ kommer aldrig att finnas.

: 11 år

Idag är det 11 år sedan en annan fin Michael dog. Min pappa..
Två dagar efter MJ's dödsbesked är det min pappas årsdag.
Hjärtat gör jävligt ont.
Nu är det ingen tvekan längre - Det är Michael jag ska tatuera in.

: MJ - Sista bilden

Den sista bilden som togs på Michael var den här.
Känsliga läsare varnas, då han är död på bilden..
Ont i hjärtat.


: Meh

Nehe.. NEHE!?
Inte en enda tävlande i min eliminenta tävling!?

Jaja, ska avslöja nu vad jag hade på mig eftersom klockan är över 18.
MICHAEL JACKSON teeshöört såklart!
Fick en hel del uppmärksamhet! Det var en bil som körde förbi mig och tutade. Såg in i bilen, han och en tjej nickade lite sådär medkännande du vet.


Jag lovar. Det är bara vinkeln som gör att MJ ser helt crazy ut! Bilden gör den inte rättvis.


Älskar dig. "Dancing the dream"..

: Guess what!

Den som gissar rätt på vad jag hade på mig idag vinner ett tuggat tuggummi! Smaken är kvar, lite i allafall, och det är ett rosa Hubba Bubba. Man vinner också en helkväll med mig innehållande allt vad det innebär!

Värt att tävla med andra ord!
Det enda du behöver göra är att skriva i din blogg att du tävlar hos mig (med länk) och skriver en kommentar. Ni har till 18.00 på er!

PUSS!


Och medans ni funderar ska ni få NEVER BEFORE SHOWED PICTURES!



LillMadde. Året efter denna bilden togs blev vi bästisar.


Jaja. Man kan ju inte alltid vara snygg.. :O


Midsommarafton och Madde hade fransklänning. HAHA!


It was a hard work to get it of, but someone had to do it..

: Dirty Diana

Hej hej, hallå dagboken.
Idag gick jag upp och ringde syrran för att det är så underbart fint väder! Mor min är i vår sommarstuga i Bergslagen med sina syrror och lever livet. Haha, skulle vara kul att bevittna..
Nåväl, det jag ville komma med det var att lillsyrran är själv hemma och vill ju inte att hon ska sova bort en sånhär härlig dag! Lillmamman kommer fram i mig sånna här dagar. Ville dra till Skogssjön och sola, men näe. Hon var sönderbränd och ville inte vistas ute i solen. Blaha, och alla mina vänner är upptagna med jobb och allt vad det heter, och min älskling är på Peace and Love.

Läste att när arrangörerna till PAL fick höra om dödsbeskedet av MJ, höll dom en tyst minut och visade Thriller på storbildsskärm. Otroligt fint!

När Mojde kommer hem igen ska vi sitta på balkongen och dricka kaffe, lyssna på MJ's alla låtar och gråta som småbarn. Det är iallafall vad jag har bestämt.
Hon ringde mig igår (okej, imorse klockan 5) Och skulle berätta att hon hade världens grej att berätta och att hon hittat en flickvän till mig som hon ska packa ner och ta med. HAHA tänk att hon alltid tänker på mig.. :')

När jag hör Dirty Diana tänker jag alltid på Madde.
Kommer ihåg när vi gick i 6an och jag började få min Michael Jackson mani och ville få henne att lyssna på honom. Den hon fastnade för först var just den låten, och hon tycker att han är förjävla snygg i den videon! Can't blame her!
Fruktansvärt bra låt. Michael Jackson träffade ofta prinsessan Diana och var en av hans närmsta vänner. Det ryktas om låten är tillägnad henne och det spekulerades om en romans.. Nu när båda inte är i livet så kommer det föralltid bli en hemlighet..



: Stavfel

Stavfel och felsägningar är bland det bästa jag vet! Så otroligt roligt. Kanske för att jag har som hobby att vara svensklärare (det heter så!) Stavfel som befinner sig i texter på seriösa internetsidor såsom Aftonbladet, Ellos, och tv.nu är ju helt sanslöst. Korrekturläsning, någon? I det sistnämnda exemplet hittade jag det här, som visas på bilden under.

En film som handlar om granfamiljer! Vi får följa familjerna Gran, Tallkvist, Grankvist och Bark och som sidekicks i filmen har vi bladträdsfamiljerna Björk och Book. Mycket spännande. Ska dom klara en hel vinter? När ska dom börja barra? Skakar dom som asplöv när dom får reda på att familjen Björk börjar vissna? Det är frågan..


: MJ Quiz

För att fokusera på sånt som är roligt..
Här kan du testa dina kunskaper om The King!

Vad jag fick för resultat? Tja, inte helt oväntat.


: ARG

Alltså, så jävla bannad är jag!
Hela dagen har jag hedrat Michael genom att spela alla hans låtar och musikvideos. Till min samling hör Alla skivor han har släppt, plus 3 DVD skivor. Varav en är BORTA!
Helt jävla putsväck är den, och vairhelvete befinner den sig!? Vem har tagit den!? FAN, gråter krokodiltårar. Någon vänlig själ som vill ge sig tillkänna och medge att personen i fråga har den?! Den KAN bara inte vara borta.. Någon jävla stans måste den va.. Inte alls länge sen jag satte i DVDn i spelaren ju.. Vart äääääär den?!

Helvetes jävla skit.

Amen..

: MJ's kropp flyttas! LIVE

Om ni kollar på kanalen STAR! nu så visar dom LIVE från LA där dom nu transporterar hans kropp. Även intervjuer med folk som står honom nära.

: MJ - U Bastards

Till alla er som kommenterar negativt.

Det finns personer som väljer att kommentera hans död på ett riktigt negativt sätt.
"En pedofil mindre!"
"HAHAH vem fan bryr sig!"
"Vad bra att han dog!"
Flera sådana har jag stött på.

Ni som skriver så har ingen aning om vad ni säger. Eller så säger ni så för att ni vill ha någon form av uppmärksamhet.
Har läst flera bloggare som skriver:
"Michael Jackson är död, so what?"
"Jaja, han är död. En stjärna dör och en ny föds, deal with it."

Det är dom som skriver sånt som inte har en aning om vad den här mannen har åstadkommit. Ni har heller inte lyssnat på hans musik, och ni är för små för att ha upplevts hans storhetstid/er. Det är ni som är uppväxta med pedofilanklagelserna. Jag tycker så synd om er att ni har missat hans musik. Det är allt han har gjort. Världens bästa entertenier. Han har konserter som inga andra artister. Ingen annan artist har ens varit i närheten av att sälja så mycket som Michael (Uppskattningsvis 750 000 MILJONER exemplar), ingen annan artist säljer slut sina konserter lika fort, och ingen annan artist har så hängivna fans. Ingen annan artist har lika fullt på arenorna än Michael Jackson.

Så ni med alla sjuka kommentarer, kan ju ta och lyssna på hans musik. Ingen kan säga att det är skit, den som gör det säger det bara för att verka cool och vill gå mot strömmen. Jag skiter i er. Ni vet ingenting. Larvigt.

Visst, jag är själv ett fan. Men Michaels död har upprört en hel värld, och dom säger att ingens död har varit så uppmärksammad sen när Elvis dog. Inte alls konstigt.

Michael Jackson, King of Pop.


Spola till 02.55 och Pausa. Försök räkna alla..

: Michael Jackson - More!

Nu kommer det bara inlägg efter inlägg om Michael. Men det är verkligen en hjärtesorg för mig. Nu är alla drömmar borta om att få träffa honom. Inte för att det fanns någon som helst chans till att det skulle bli verkligt, men hallå..
Världens finaste Michael..

Det spelar ingen roll om du lyssnar på Hip Hop, Metal eller hårdrock, det är mycket tack vare King Of Pop som deras drömmar blivit verklighet. För visste ni att han var den första svarta artisten att visas på MTV? Han öppnade många dörrar för Alla artister. "It doesn't matter if your Black or White"!



Han gjorde väldigt många saker, speciellt för barn. Att han blev anklagad för att ha antastat minderåriga var enkelt. Han umgicks mycket med barn, det var hans passion. Hade hade Neverland dit han bjöd in många barn. Han är en av världens rikaste män, så ungen som kom med anklagelserna tyckte det var ett smart drag, för nu kunde Michael få mycket emot sig.
Han har (hade.. FAN) Heal The World foundation som samlar in pengar till behövande barn och olika projekt som räddar naturen. Han besökte även sjuka barn på sjukhus, och reste världen över och besökte fattiga länder. En fantastiskt bra låt, och video, "Earth Song" lämnar inte ett öga tort. SJUKT stark låt!






Hans barndom var inte den lättaste. Ni vet hans låt Ben som han sjöng ihop med Jackson 5? Den skrev han. Han fick inte leka med andra barn då han hans fader var hård emot dom, och dom hade fullt upp med alla turnéer. Huset dom bodde i var inte det bästa, då det kryllade av råttor i det bland annat. En kväll såg lille Michael en råtta, vilken han tog hand om och döpte till Ben. Men pappa Joseph såg Ben, tog honom och dödade honom. Ben var Michaels enda vän, så det blev en hjärtekrossare för honom. Förstå, att den enda vän man har är en kloakråtta?



Den mest utlämnande låten Michael någonsin skrivit är Childhood.
"Before you judge me, try hard to love me"..
"No one understands me"..
Jag gråter jämt när jag hör den. Den är så fin och har en text med betydelse.
"People say Im not okay, 'cause I love these imagine things"






: MJ - So much more

Jag kan fortfarande inte fatta att han är död..
Men död är han endå inte - Han kommer att leva för alltid!

Det många inte vet är att Michael har gjort flera filmer, varav en är Ghosts.
Den är 38 minuter lång och jäkligt bra!
Kvaliteten är inte den bästa, men ljudet är kanon! Se det, du lär inte ska ångra dig.
Och Du, mannen i kostym.. Är det någon som känns igen..? ;)








: In memory of..

King of Pop.


: LIVE! Fans utanför sjukhuset

Se det tragiska live här!
SJUKT mycket folk utanför sjukhuset redan, lär inte ens vara 1/1000 del av alla som kommer att vallfärda dit, och inte ens 1/1000000 av alla som kommer att befinna sig på hans begravning..

Alltså, JAG VILL INTE! :'O

: Not dead

Han är inte död..
.. Han kommer leva föralltid <3



: Michael Jackson är död!

Fyfan. Det som ALDRIG fick hända hände..
Världens bästa King Of Pop är död!

Vad kan det vara, knappt en månad sedan jag dedikerade ett helt inlägg åt honom?
Fan.. Världens bästa. En hel värld i chock..

Så mycket hans musik betyder för mig, alla hans låtar. VÄRLDENS bästa låtskrivare, vilket ALLA låtskrivare håller med om. Alltså.. NEEEJ!

Han lämnar tre små barn efter sig, lider med dom eftersom jag vet hur det är.. Finns inget värre än att mista en förälder.
Vila i frid, världens bästa Michael (L)


Han dog bara 50 år gammal..

King of Pop - Forever and foralways in my heart.

: ROBOT!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Seriöst, jag blir livrädd!

Här är han, roboten som är så verklig att jag kissar på mig!



: Mjölby

Det var den här tönten jag och mamma bevittnade när vi var ute med hunden för ett tag sen. Var ett jäkla snutpådrag utanför p-liden, och nu förstår man ju varför.

: Let the sunshine in

Hej hej, hallå dagboken.
Idag gick jag upp 09.06 för att ringa mitt samtal. Ja, klockan var så mycket exakt. (eller lite?). Första gången jag ringer: Upptaget. Andra gången - Upptaget. Tredje gången - Upptaget. Vafan!? Sedan sitter jag enda fram till 10.02 och ringer, varannan minut ungefär. TILLSLUT kommer jag fram!
- Hej och välkommen till växeln i Mjölby kommun!
- Eeeh.. Jaha, var det inte telefontid mellan 9-10 på det här numret?
- Jaha, jo men inte längre för nu är klockan 1 minut över!
- Jamen det har varit upptaget hela tiden, så jag bara undrade..
- Jo men jag har kopplat vidare flera stycken idag så det har varit fullt på linjen!

Okej, jävligt moget att dom bara har telefontid EN TIMME varje dag och så får man inte ens prata med någon. Förjävla dåligt. Men aja, jag kom iallafall upp i morse. Duschade och käkade frulle och å var klockan bara 11.18. Soft. I normala fall brukar den vara runt 14, höhö.

Fick jag en sifferfetisch helt plötsligt!? Verkar som så.
Snart kommer Gullan och Kvasten på besök, så nu ska jag röja upp här i min lilla pundarkvart!

Amen.

: 2morrows plans

Hej hej, hallå dagboken.
Det här underbara vädret ska tydligen hålla i sig ett tag, så imorgon tror jag att det blir solbad i Skogssjön!
Fan, måste upp imorgon och ringa ett superviktigt samtal. Moget med telefontid! 9-10 på morgonen, vem är det som skämtar med mig hela tiden egentligen!? Blir ju helt darrig och knäsvag av sådana här knasigheter.

Just nu väntar jag på SYTYCD, funderar på en dusch, men om jag ska svettas hela dagen på playan imorgon känns det lite sådära. SNUSKIS där!
Kanske får besök av Gullan imorgon!? Fett med nice isåfall.

Amen.


Hon är inte ALLTID såhär snuskig. Men ibland så.. :O

: PW

Hej igen, era fula satar!
Och söta satar! Och dumma satar! Och snygga satar!

Prick 35 minuter gick jag, inte dumt. Svettig? Vem skämtar med mig!? Om någon har en fetisch att bada i svett, så välkommen hem till mig så kan jag tappa upp ett bad! Nemas.
Mina fötter svullnade upp i värmen så vart inte så gött att gå, plus att värmen mer eller mindre blev olidlig.
Men jag har enligt min VV stegräknare gått Hälsosamt mycket idag, och det är ju alltid något.

Nej, nu ska jag ta av mig dom här jäkla skorna.

Amen, tjipp och hajk.


: Blaha

Hej hej, hallå dagboken.
Vaknade rätt sent efter att ha vänt på dygnet, för 25e gången i ordningen!
Idag hade jag tänkt att ta en PowerWalk i den sjukt galna värmen. Fatta bra, kommer svettas som en annan jävla gnu. Bra skit, bra skit - rensa ut gammal skit.

Jahaja. En annan knepig grej, jag har fått FYRA olika tider på Arbetsförmedlingen. Amen say WHAT!? Det enda jag vill är att få jobb, varför måste jag då sitta med 20 andra och lyssna på en massa goja? Släng in mig i ett rum med en tant som kan ett och annat om jobbsökande än att jag ska behöva gå upp 8 på morgonen och vrida och vända mig på en pinnstol med andra arbetslösa. Som förmodligen också suger på att skriva CV. Ja jisses.. Ibland är det allt synd att alla inte tänker som jag :')

På detta säger vi alla:
Amen.


NEVER BEFORE SEENED PICTURE!
Ett muterat ägg jag fick till påsk.

: News

Bloggen under konstruktion. Ny design för 38e gången på 2 år! Not bad, not bad.
Kommer bli kalas, så tålamod mina vänner, det är Jeffes bästa vän!

Amen.

: List

Lista


1. Hur gammal är du om fem år? 25

2. Vem var den sista du träffade? Mojde

3. Hur lång är du? 165 äpplen hög

4. Vilken var den senaste film du sett? Kalle och chokladfabriken, höhö

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Inte så nördig och kollar efter. DOOH!

7. Vad är dagens planer? Hade inte klockan varit kväll hade jag vetat.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? RINGA! Klarspråk is my middle name.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Aldrig varit gifta, så dom kan inte vara skilda. Sambos är dom ju inte.

10. När såg du senast din mamma? Igår

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grå. En ihopblandad sörja.

12. När vaknade du idag? 13.20. Herrejesus..

13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? HITTAT!? Va? "Ja jag hittade den och tog hem den. Han satt i en sandlåda och sket." !?

14. Vilken är din favoritplats? Sommarstugan, helt klart. Mossboviken!

15. Vilken plats föredrar du minst? Reningsverket är väll inte min melodi. Och jag tror att helvetet är för varmt.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? PÅ TOPPEN AV KARRIÄRSSTEGEN!

17. Vad skrämde dig som barn? Min brors utbrott, möhö

18. Vem fick dig att skratta senast? Oompa Loomperna

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nää? Finns det åldersgräns på dom?

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar är den ju, fast otymplig.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? PYLLIMIAMAS!

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3, 4 med hjärtkudden från IKEA som jag haft i hur många år som helst. Fan vad nasty..!

23. Hur många landskap har du bott i? 1 (...)

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej nej, gud nej.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota är mycket tevligt.

26. Är du social? HAHA, social är mitt förnamn!

27. Vilken är din favoritglass? Jordgubbsglassen från Lidl

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ge en slant till mamma.

29. Tycker du om kinamat? Åååh, vattnas i munnen!

30. Tycker du om kaffe? Innan jag blev "klassens pundare" så var det min enda drog.

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe! Med lite koks i.

32. Sover du på någon särskild sida? Den närmast väggen.

33. Kan du spela poker? Javisst! Pokerproffs. 100 000 i månaden. CACHING!

34. Tycker du om att mysa? *KuRrrR KuRrRr KuRrr*

35. Är du en beroendemänniska? Jamen det är jag nog.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Faktiskt!

37. Vill du ha barn? Om h*n är snäll.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, franska, norska, arabiska, polska, afghaniska och rövarspråket. Kan skriva med.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Jaa, fort som fan gick det! TUUT TUUT!

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mina nära och kära. *Aaaw*!

42. Äger du dyra smycken? Jaa

43. Har du någon gång testat narkotika? Kom och ta mig konstapeln!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? min stortå.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Jeffe. Jajuste, men det är ju jag! Eeh.. Jadu.. Nu blev det svårt..

46. Välj ett ärr på din kropp? Det efter mina sillisar.

47. Vad har du för ringsignal? HAHA en rapplåt.. Ska byta.. *Nyårslöfte*

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Javisst!

49. Flirtar du mycket? Mja, lagom.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Polen! På en mässa för utvecklingsstörda. Min mamma anmälde mig, vet inte varför..?

51. Kan du byta olja på bilen? Nej

52. Har du fått fortkörningsböter? Haha

53. Vilken var den senaste bok du läste? Tusen små bitar, James Frey

54. Läser du dagstidningen? På nätet

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nää

56. Dansar du i bilen? Gärna jenka och jitterbugg!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min underskrift på ett dödsviktigt papper!

59. När var du i kyrkan senast? På min student!

60. Vilka personer utmanar du? Knugen, hon som spelade Ronja i Ronja Rövardotter, Sprak, Mullstjärt och Naken-Cicci.


: Midsommar

Hej hej, hallå dagboken.
Många långa dagar och mycket att göra! Så mycket att göra, så lite tid. Höhöhö.

Torsdags:
Skrev in mig på arbetsförmedlingen. Käkade hemma hos mamma, var på systemet och Kvarnen.
Grejade med allt möjligt, kom hem sent.

Fredags:
Somnade skitsent, så vaknade och var astrött av att madde ringde. Duschade och kexade till mig, sen kom mojde till mig och vi knäckte två bärs. Sen mötte vi upp syrran på station och drog iväg till Kvast! Blev upa, midsommarmat och snaps. Snapsvisor och lekar blev det med, lyckad dag/kväll! Kom hem tidigt pga vissa incidenter men var det var skönt endå.

Lördags:
Midommarkäk hemma hos käre moder! Efter det fick vi ett ryck och började baka hahah! 3 pajer blev det, varav en diabetiker variant till mormor. Rabarber pajer blev det (Hade fått en hel del av mammas käre granne). Efter det så passade vi på medans vi endå bökade, så jag gjorde två mördegar. En med choklad och en med vanilj, så efter att vi varit upp med paj till mormor, druckit kaffe, käkat kebabrulle drog vi hem och gjorde kakor i alla former.

Söndag/Idag:
Vaknade hemma hos morsan med skitont i ryggen, sängen är inte den skönaste haha. Sanne skjutsade hem mig så jag kunde fräscha till mig, för sen åkte jag, mamma, sanne, mormor och morfar till världens mysigaste restaurang och åt sommarbuffé. Jag tackade inte nej!

Astrött idag. Alldeles för lite sömn nu hela veckan och inte varit själv med mitt sinne på ett tag. Så ikväll blir det dåliga filmer och serier på tv och ska somna innan 00.00 hade jag tänkt.

Amen.

: So u think u can dance?

Ikäll är det äntligen premiär för "So you think you can dance"!
Börjar klockan 21.55 på Kanal5, och det ska ses.
Uttagningar till alla program som innehåller auditions är ju fruktansvärt roliga!
Kanske vi får se en mormor skaka rumpa eller köra pop n lock.
Du bör inte heller missa!



: Spoiled BRAT!

Åååh, jag sitter och är så jävla förbannad!
Är det någon mer än jag som ser på "The real housewives of Orange County"?
Det är en brudjävel som heter JO. Hon är ihop med världens snyggaste, finaste kille. Han har ett fruktansvärt stort hjärta och vill henne väl hela tiden och vill kunna skämma bort henne med diverse saker.
Hon bara slänger med honom hur fan hon vill. Han får nog hela tiden och säger det till henne, dom var förlovade men han avbröt förlovningen då hon vill festa hela tiden (UTAN honom). Och han har barn som han vill att hon tar hand om och är med. Det är väll inte så jävla konstigt?

Och nu i det här avsnittet fyllde hon år. Varje födelsedag firar hon med sina bästa tjejkompisar. Så hon kommer upp i huset med sina brudar, iordninggjord på salong och allt vad det heter, så är det fullt med rosa ballonger och champagne uppställt.
- "oooh, that's so sweet u guys!"
- "We didn't do this"..
- "Oh.. You didn't?"
(Nu ska det påpekas att hon förbjudit sin pojkvän att vara med och fira henne. Som vanligt..)
Nä, då visar det sig att det är hennes gulliga pojkvän som gjort allt. Och då var det tydligen inget roligt längre.
Hon ser knappt glad ut. Sedan kommer han in och han säger att hon ska få en överraskning. Så dom går in i ett annat rum med rosa ballonger.

-"Jo har alltid velat lära sig att spela gitarr", säger han till kameran.
Och där inne, på en soffa ligger världens festaste elgitarr, rosa och glittrig med förstärkare.
Hur jävla gulligt är inte det?! Hennes reaktion:
-"But honeeey.. It's not aucustic.."
-"No, but you can learn how to play on this.."
Det är typ här jag redan är förbannad på brudjäveln. Sen säger han att han har ÄNNU en överraskning.
Då kommer det in en juvelerare som bär på två skitstora askar innehållande smycken med enbart diamanter.
-"You can pic whatever you want from these boxes"!
Här hade jag svimmat. Hennes reaktion?
- "Oh.. I rather get designer bags or shoes :("

HERREJÄVLAR!


Ett par månader i Afrika borde hon ha!

: When u r bored

MINA SKÖNHETSPRODUKTER:

Duschcreme
: Natusan Baby Wash, den gula
Shampoo: John Freida Brilliant Brunette
Balsam: Balsam är DÖD för mitt hår!
Hårinpackning: Lòréals, röd förpackning
Torrschampo: Toni & Guy
Hårprodukt: PHC Saltwater Spray
Hårspray: Wella Shockwaves, Boost It. VÄRLDSBÄST!
Lock-/plattång: En smal som är hur gammal som helst, en tjock från Ellos
Bodypeeling: Just nu en från LdB, Summer Edition. Inte så bra..
Bodylotion: A&O för huden! Just nu en från CCS, oparfymerad.

Kroppsprodukt: -
Solskydd: Oftast från NIVEA.
Parfym: L.A.M.B by Gwen Steffani. Alltid.
Deodorant: Alltid Rexona 24/h stick. Fattar inte folk som anävnder roll?!
Ansiktsrengöring: Garnier cleansing milk
Ansiktsvatten: Garnier facial fruit water
Make up Remover: Niveas sminkborttagningsservetter
Ansiktscreme: Garnier, den gröna burken för känslig hy.

Nattkräm: Fattar inte varför jag inte invisterat i en..
Ögoncreme: En från Åhléns, inte så bra med billig.
Ansiktspeeling: Från NIVEA! Så jäkla bra. Min räddare i nöden.
Ansiktsmask: Ingen speciell
Primer: Lumene
Concealer: Lumene tripple
Foundation: Lumene, så jävla underbar!
Rouge: Ett creme rouge från Maybelline. Fräscht vår/sommar med en cremevariant.
Bronzingpowder: Kan man inte lägga så det blir snyggt ska man låta bli! ...

Mascara: LÄTT Max Factor Masterpiece MAX. Bästa mascaran ever! kommer aldrig byta fan.
Ögonskugga: Sällan jag använder, men en från FACE eller IsaDora.
Ögonbrynspenna: Lumene, blonde. HAHA jag borde bli sponsrad..
Ögondroppar: -
Läpprodukt: Lipsyl från Rosebud & co.
Läppstift: -
Läppglans: Ett ljust från FACE Stockholm eller ett svagt rosa från Clarins.
Nagellack: Depend eller Mavala.

: LyRiSk

Hej hej, hallå dagboken.
Läste precis på GLAMOURs hemsida att nästa gästdesigner för H&M är Jimmy Choo! WOHO! (Bara för att det rimmar)
Fan vad nice! Lär ska ta slut snabbare än något annat, God Damn it.. Men kul att ha nått att sukta efter!

Nu verkar midsommarafton mer eller mindre planerad! Gött. Trodde knappt det skulle bli nått först hehe. Traditioner och jag är inte riktigt kompisar längre, om man säger som så. Men det blir midsommarfirande hela dagen, ett jädra gäng hemma hos kvasten, med käk och lekar. Kan inte bli annat än bra!

Världens bästa Mojde (Som förövrigt är nytatuerad och supersnygg!) lånade ut en hunka till mig igår (tack systra mi) så ska ta mig till ICA nu och införskaffa mig något ätbart.

Amen.

: HAHA!

Alltså, roligaste reklamen på länge!
Ungen i björndräkten alltså, hahaha!
-Vet du vem Jamie Oliver egentligen är?
- Han säger: Buuurrrh!
hahaha han får så läskigt mörk röst! :'D



: Amagad

Hej hej, hallå dagboken.
I fredags förstod jag varför jag började med mina p-piller. Jag kan verkligen inte ha mens!
Det är floder, jag har så jävla ont och man känner sig dö äcklig med blod överallt.
*Denna notis just för att det ska finnas något för intresseklubbens förening att skriva ned*

Imorgon är det fixar dag som gäller. Ska gå till arbetsförmedlingen, ringa/besöka soc för bokning av möte angående bidrag (...), ringa barnmorska för tidsbokning. Nu när man är 20 kan man inte gå till umo längre.. MOGET!

Idag behöver jag städa, som vanligt. Behöver ha tvättstugan med, men med min jävla mensmage är det inte mycket som orkas med.

: Fuck It

Hej hej, hallå dagboken.
Nyss hemkommen från familjen Nilsson! Underbart god mat. Pastasallad med rostbiff, lax, kassler, olika såser och bröd och you name it! Efterrätt med såklart. Och Champagne.. Den flödade, och Pelle skyllde på mig som vanligt, haha!
Inget jävla mousserande inte, utan Champagne. Satt fint i strupen.

Även fast jag är skitförkyld, feber och har världens jävla mensverk var jag otroligt pepp på att följa med ut. Men som ägare till 6,50:- stod det klart att jag INTE kunde följa med. Hur jävla kul känns det att käka chips och kolla på Talang egentligen!? Jag bara undrar.. Nu när det för en gångs skull kommer vara världens jävla ös ute.
Men men, får hoppas på att jag får soc bidrag. FYFAN VAD KUL! Men noooot. Men vad ska jag göra, ingen som vill ha mig liksom haha.

Jävligt kul att se Mojdes omtalade kusin Karolina! Utseendet, visst, men dom är ju för fan samma jävla person haha! Kul att bevittna. Nilsson släktet är starkt har jag bevittnat.

Men så säger vi! Nu ska jag ta på mig pylliamas och tycka synd om mig själv.
Amen.

: STUDENTEEEN!

GRATTIS älskling till studenten!
(Eller hur fan säger man? Inte PÅ studenten väll?)
Skitsamma, var så jäkla kul att se dig!

Tyckte synd om Madde sen för hon hittade inte sitt flak och flaken började redan åka iväg.
"Kom med här Mojde, jag ska hitta ert flak"!
Och hon som inte litar på mig, haha. Men hon hängde snällt efter. Jag tog henne i armen och släpade med henne över två olika parkeringar på två olika håll. Började få panik, kryssade mellan alla traktorer även fast dom körde.
"KOM HÄR MADDE! Madde! KOM!"
Tadaaa! Jeffe hittade. Jag är världsbäst och jag gjorde Mojde överlycklig.
Riktigt jävla skitväder med spöregn och kallt, men det var ingen som hann och tänka på det endå, för det var LYCKA!

Om en timme hämtar Kvast och Fisen upp mig, sen blir det studentmottagning hemma hos världens lyckligaste Madelene!






Bild från baksidan av flaket, höhö

: Mamma

Åh. Mitt hjärta blir alltid så varmt när jag tänker på min mamma. Min fina fina, underbara, vackra, gulliga, varma lilla mamma. Världens bästa mamma. Som alltid finns hos mig, som alltid ställer upp på mig. Min mamma gör verkligen Allt för mig. Hon bara gör. Jag är så Glad att jag har min mamma. Jag kan berätta Allt för henne. Hon är min bästa vän. Inte alla som har den relationen till sin mamma, så jag känner mig så previligerad att Hon är just Min mamma.
Hon har aldrig varit dum mot mig. Aldrig kallat mig dum i huvudet, idiot, din jävel eller haft en sådan jargong som jag ofta hört att vänner och bekantas mammor har.
Hon har det största hjärtat jag vet. Hon vill bara alla väl. Hon gör alltid så gott hon kan. Hon får så sällan beröm för allt hon gör. Bara det får mig att gråta. Min mamma ska ha all tacksamhet och kärlek som finns.

Och så känns det så larvigt, men jag börjar alltid tjuta när jag hör den här låten. Och det är en barnlåt!?
Haha. Men den är så jäkla fin.

Jag älskar dig, mamma. Då, nu, och föralltid (`v´)



: Studenten!

FÖR CICCI OCH MADDE TAR STUDENTEN! FYFAN VAD DOM ÄR BRA!!
Imorgon blir dom Studenter 2009, efter 4 jävla år! Ni har varit superduktiga och jag är skitstolt över er som har klarat av ett helt extra år! Ni är världens bästa tjejer, och jag kommer och firar er imorgon!
PUSS på er!


HAHA får bli den här bilden bara för att den är så jävla ful.

: Dialog

C: I almost had sex with him on a bench infront of children!
S: And what stoped you?
C: Ehm, regular decancy!?
S: Oh.. My bad..

HAHA, tur att något kan få en på humör.


: Nosebleed

Hej hej, hallådagboken.
Här sitter jag med 38 graders feber och har näsblod. Kom knappt ihåg att mina näsborrar kunde töjas så mycket av en bit bomull. Häftigt. Undrar vad mer man kan få in..?
HAHA Nosebleed förresten! Megafult.

Mojde min kvinna ringde förut. Hon lät som en elak häxa, ungefär som jag. Hon är också sjuk nu nämligen. Så nu är det jag, Mojde, Kvast och Cicci som har sjukstuga. Men Madde och Cicci tar ju studenten på fredag! Och dom ska på fest ikväll, hujedamej.. Det enda tips från coachen jag kunde ge var att undvika cigaretterna så dom kunde gapa lite på flaket iallafall. Haha, det vet man ju hur det kommer gå efter några bärs. Men palla undvika livets goda under sin studentvecka?
Jag sänder all min lilla energi till Mojde så hon blir frisk!

Jag måste med bli frisk så jag kan se mina fina tjejer springa ut, fria efter 4 år! Blaha. Studentmottagning hemma hos Mojde sen med, satsar på att iallafall komma på utspringet.

Amen.

: Delicious Lips

För er stackars små satar som fortfarande inte upptäckt världens hetaste band Delicious Lips än så ger jag er ytterligare en chans. SJÄLVKLART så är det ju min bror som är leadsinger, songwriter och spelar gitarr. Och Tobe skriver också.
Hur som haver går det riktigt bra för dom, med kommande skivkontrakt och allt vad det heter.
I det nyaste numret av SLITZ finner du något alldeles intressant. BRA SKIT!




K3NNYS blogg

: Fever

Attans! Jag visste verkligen att något inte stämde. Känner mig så jäkla yr och hängig, men samtidigt rastlös. Så jag försökte städa lite endå, men gick verkligen inte. Bror var snäll och kom hit med nässpray och febertemp, så jag kollade av nu. Såklart, hade  38.4. Min normala temp ligger på 36.4 ungefär så för mig är det rätt mycket. Tyfis. Och jag som hann slänga in en tvätt i maskinen, frågan är hur jag kommer orka springa upp och ner i tvättstugan.. Men trosor måste man ju ha haha! Vafan..

*Bitterfittan är i farten*

Jag blir så gnällig och tycker synd om mig själv när jag är sjuk, tycker inte att det är mer än rätt haha..
Blir mammig också. Vill att hon ska vara här och fixa käk till mig, göra te, komma med spyhink, ge mig nya toarullar så jag kan snyta mig och sitta på sängkanten och smeka min hand och säga hur synd det är om mig. HAHA!

Någon som känner igen sig?

: Höhö

Hej hej, hallå dagboken.
Nu dom senaste dagarna har jag snytit mig så mycket att jag har blöjeksem under näsan. Men nästan! Idag försvann hörseln på vänsterörat med, lite jobbigt. Hoppas jag blir bättre tills på fredag då Mojde och Cicci tar studenten!!

Just nu mår jag skit. Måste städa och tvätta med, har inte en enda trosa kvar. Men är så svag så pallar fan inte. Tar kraft att bara sitta vid datorn. Fifan.

Haha alltså, så jävla fult. Jag var tvungen att stå och stirra ett tag för att fatta om jag drömde eller inte. Öppnade upp balkongdörren. Och vad möts jag av? Jo, ett bombnedslag av FÅGELSKIT! Haha vafan!? Bott i två år, inte sett en enda klutt vafan. Nu var det världens största blaffa precis vid balkongskyddet. Jag kan komma med slutsatsen att fågeljäveln suttit på räcket med röven inåt och skitit den största skiten ever. Sen på bordet är det först en stor äcklig jävel, och på andra sidan bordet en mindre jävel. Min bordslykta var omkullvält också. Vafan!? Skulle dom käka gamla fimpar eller vad var det frågan om!? Hahaha. Så jävla äckligt! Ska JAG nu behöva stå och kvackelmaga och skrubba bort skiten!? No way! nu väntar jag på störtregn. *Stora garv är tillåtna*

Nästa vecka är det viktiga ärenden som gäller i alla fall,

Amen.

: Humor

My sense of humor!


: Sick

Hej hej, hallå dagboken.
Igår efter att jag kom hem från Motala somnade jag i soffan. När jag vaknade upp mådde jag bara skit. Och det blev bara värre och värre fram mot kvällen. Täppt i båda näsborrarna = Kan inte andas, kan inte dricka, inte äta, känner ingen smak. Frossa = Varm som fan fast jag fryser, svettas, kan inte sova.

Sen vill jag mer eller mindre döda min nya granne. Halv fyra i morse bestämde han/hon sig för att ha världens kalas hemma hos sig. Då snackar vi bas så min lya skakade, vrålande killar (!) förstå hur dom ekar ut i trapphuset!? Vi bor vägg i vägg nämligen. Och jag som var så jäkla glad över att min förra granne flyttat..

Så när jag ÄNTLIGEN lyckats halvsomna, så börjar det här jävla oväsendet. Fyfan.
Imorgon är det jag som skickar in klagomål hos bb.

Amen.

: Älskade Madelene!

GRATTIS PÅ 20 ÅRSDAGEN Madde MIN ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKLING!
Hoppas du får en underbar dag! Med mig! Hahaha.

Snart kommer Pääär Nilsson och hämtar upp mig, sen drar vi och hämtar upp Mojde på jobbet. Sen drar vi ut till Varamon och börjar förbereda. Sen äre PARTEEEY! Alla fina brudar kommer, så det blir nice. Jonna ska komma! Inte sett den sötungen på aslänge. Så det här kommer blir askalas!

Har en förjävla hosta bara. Du vet, det känns som om man hostar sår i halsen, och det känns som om man kommer spotta blod? Jafifan, rökhosta borde det va. Lekte borstbindare med Mull på balkongen igår. Får skylla mig själv, I guess.




Kan inte ha så kul med nån annan än dig!
Älskar dig föralltid.


: Mulligt värre

Hej hej, hallå dagboken.
Nu har jag haft Mullisen hemma hos mig ett par timmar, och det har varit jäkligt nice. Snackat skit som vanligt. Så jäkla skönt att man vet vart man har varandra, allt är som förut även fast man har varit ifrån varandra ett tag. DET är äkta vänskap!

Madde slutar om en halvtimme, sen kommer hon hit och joinar. Det ryktas om att en Cicci kanske kommer förbi? Skulle vara fäjnt. Brudarna grus på ett och samma ställe liksom. Om inte annat så blir det imorgon! ;)
Dom dricker, skulle jag göra det skulle jag fan inte orka med morgondagen. Jag blir så jäkla seg annars! Vill ju vara fit for fight hela dagen imorgon ju. Har tagit ett par folle med Mull nu, satt wedigt fäjnt. Det räcker nog, annars kommer jag bli på lyset haha.

Amen.

: Mullstjärt

Hej hej, hallå dagboken.
Om ca 40 minuter kommer älskade Mulle hem till mig! Inte träffat henne på flera månader, så ska bli så jäkla skönt att se hennes söta nuna igen. Catch up vad som händer i hennes studentliv. Jamen det blir ju nice!

Imorgon är Maddes 20 årsfest i Varamon, ska bli fantastiskt kul. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute! Lite sjukt, för så länge vi kan minnas har det varit fint väder ute på hennes födelsedag. Men enligt väderrapporter ska det vara dåligt ute, eventuellt regna. Bajs på det! Men vi får styra om programmet lite, göra galna inomhuslekar istället haha!
Är jäkligt glad över att jag var på glasbanken redan igår så jag slapp idag, hade fan inte hunnit jag sov så jäkla länge och är galet seg idag. Så puss på mig själv!

Blev även klar med älsklings födelsedagspresent igårkväll. Har tagit samanlagt 6 timmar, om inte mer, så hoppas hon blir glad! Det var med blod, svett och tårar.. Och alldeles för lite sömn! Höhö, suttit uppe på nätterna nämligen. Har som bäst inspiration då. Jag är pysselkungen nummer 1! Stolt som fan.

Amen.


Mull


Älskling

: Help Me!

Hej hej, hallå dagboken.
Det är lustigt. Jag är hungrig fast endå inte. Vet att jag skulle behöva äta mat. MAT. Lagad mat. Skulle kunna laga qournfiléer och ris, göra en sallad, har tzatsiki med. Men jag orkar verkligen inte. Sen skulle det inte vara klart förrens om en halvtimme/fyrtio. Då börjar klockan närma sig halv tio. Känns inte helt okej. Matlusten har varit borta ett tag, längesen (riktigt jävla länge sen) jag var hungrig och sugen på käk. Lustigt som fan.

Bara en liten notis sådära.

: Skolavslutning

Hej hej, hallå dagboken.
Idag har jag varit på Lunnevad för allra sista gången i mitt liv. Känns rätt wierd. Vafan, sitta och snacka skit med Liffan och Similla, hur mysigt!? Ta en kaffe och värma händerna på.

Först vare klassrummet med Allmäna kursen, fika och sånt. Tipspromenad, bildspel. Sen vare jippo i aulan, var helt okej. Sen blev det det bästa av allt: MATEN!
Men hallo, här hade dom inte slösat med krutet. Lax, färskpotatis och kallsås. Men herrejävlar vad mumsigt. Efterrätt med såklart, kladdkaka.

Och GRATTIS till världens bästa och finaste Similla som blev en av stipendiaterna! Det har du verkligen gjort dig förtjänt av. Inte nog med det gick hon ut med högsta omdöme och tog sin examen samtidigt!
Och GRATTIS till världens bästa och finaste Liffner som fick högsta omdöme! Du har varit skitduktig.

Jahaja. Nu är det bara för mig att kila iväg till socialen och ansöka om bidrag, hahaha.

Puss rarings.


En gammal bild på mig och Naken-Cicci.

: Have To

Hej hej, hallå dagboken. Igen.

Jag är så trött. Så jävla trött! Alltså, inte trött på saker, utan trött som i sömnig.
Skulle kunna somna när som helst.

Imorgon måste jag till skolan och tömma skåpet, slutar på fredag!
Sen är det rätt så kört. Inga pengar! Vafan.. Måste få jobb! Fick svar för ett jobb jag sökt, "Vi fick över 500 ansökningar. Av alla duktiga personer var vi tvugna att göra ett urval, och du är tyvär inte en av dom."
Okej! Fick iallafall ett svar. Alltid nått.

Blaha, och jag som skulle städa innan bästis kommer. Jag orkar fan inte. Hon får finna sig i att vara i något som ser ut att vara en pundarkvart helt enkelt.

Amen.


Jamen det här är också ett utseende.

: VaRaMoN

Hej hej, hallå dagboken.
Kom hem för kanske nån timme sen från Motala.
Som vanligt med mina chompisar har jag haft underbart kul!
Ingen kan ha lika kul som oss. Vi pressade i solen, jag blev röd OCH VIT PÅ HALSEN. No shit!?
Jag fattar fan inte. Och då låg jag böjd med hela jävla nacken bakåt, trodde jag skulle få nackspärr och dö.
Men men, halsjäveln är vit. Men man kan ju se det annorlunda. Jag är i allafall inte döende och utfattig. Fast nu ljög jag igen, det där sista är ju sant..

Sen på eftermiddagen kom Cicci! Så vi drog till systemet och inhandlade diverse godsaker, bla två nya cidersorter. MUMMA fillibabba! Ska jag lägga på minnet. Sen blev det Maxi och inhandlande av käk. Grillning stod på schemat.
Förstå hur svårt det är att för fyra skithungriga, griniga bitterfittor att bestämma vad vi ska grilla och vilken marinad man ska ha? Var nära på att strypa allihop, bestämma vad jag ville ha, ta bilen och köra ut till stugan själv. Men nähähäää, vi lyckades komma överrens till slut. Så jag slapp bli häktad för mord.

Vi drack, käkade, spelade UNO och Geni och hade det alldeles underbart i solnedgången.
Snart kommer Mojde över, vi ska planera hennes kalas som hon ska ha på lördag, på samma ställe igen höhö!
Älska stugan i Varamon!

: Liseberg

Hej hej, hallå dagboken.
Fick världens solfrossa igår, så har mest legat och sovit bort hela den här fina dagen (!)
Fryser fast jag är varm, läpparna är sönderbrända och det känns som om jag har feber.
Men imorgon bitti ska jag, Mojde och Kvast till Varamon och pressa! Så jag kan få färg på hela kroppen, haha. Kan ju hoppas att jag får nån jävla färg på halsen med, den lyckas alltid bara vara vit!? Ska även sova över där i Mojdes stuga, kommer bli nice!

Toblerone vinsten var kul! Efter det spelade Mojde på chipshjulet en 3 4 gånger. Hon står på 3an, bredvid mig är 4 och 5 ledig. "Äsch vafan, jag spelar på 4an och 5an!" Han tar min peng och hjulet stannar. Arrå, Jeffe vinner två stora chipspåsar. HAHA! Jag tänkte egentligen spela mer, men hade inga fler kontanter och köerna var oändliga.

Här kommer dagen i bilder! ENJOY!


Vi började dagen med Shanghai Express. 0,5 av 10 Jeffisar.. (!)


Utanför den skittråkiga karusellen.


Sen blir det Balder! Öppnade min skakade LOKA vilket resulterade i kökatastrof haha!


Jag vet en som var exalterad!


Lång kö, men vi var glada för det.


Sen blev det Spin Rock.


Världens bästa bästis!


HAHA efter Spin Rock.


Alltså.. Inte ETT ENDA moln på hela dagen! WOHO!


Älskar dig.


Mojde i kön till Slänggungorna. Jag stod över! Möhö


Mojde och ungarna. Moahaha!


Me unt förken Nosring.


MUMSIGT käk! Bakad potatis med skagenröra.. Från GÖTET liksom! Jag dog.


Mojde med färska reeeeeekor!


Mojde med "Big Hand" Michael Jackson!


Eeh. Ord överflödigt.


Pandavision.


En gång i livet var jag Mongolid.


-cPOSA MED TOBLERONEN JEFFE! Posa med Tobleronen!
- Eeh va?
- Jaa men gå ner sådär lite snyggt?!
- HAHA va, såhär?!
- JA, perfekt!


TITTA JEFFE!, jag orkar 2 KG!


Spegelhuset. HAHA detta är min favvo.


"Men Jeffe? Nu är då sådär lång igen.."


En vanlig spegel.


"Men Jeffe vafan!? Nu är du sådär LÅNG igen!!"


Vanlig spegel igen.


Bussen hem.




MUMS.


Mojde skulle göra "Rulla". Men jag pajade. USCH vad snuskigt.


HAHAHAHAHHAHA. HAHAHHAHAHA: HAHAHAHHAHA!
Vi skrattade så vi tjöt och fick magkramp i 20 minuter.
Varför ska mina ögon ploppa ut!? Och varför är bara NÄSAN röd!?
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA.

RSS 2.0