Fever

Hej hej, hallå dagboken.
Och hej mina utvandrare! (Saknar er!)

Igårkväll mådde jag inte bra för fem öre, såg senare att jag hade feber. På morgonen var den borta så jag drog till jobbet. Jäkligt segt i början, men sen rullade det på. Var inte så mycket kunder heller, skönt. Hade inte pallat med en hektisk dag. Fick näsblod nyss med, beror väll på allt nässpray som min stackars näsa fått stått ut med dom senaste dagarna! Så jäkla snorig är jag, fyfan.

Den här veckan blir kort tack vare påsken (TACK Jesus!). Ledig Fredag till Måndag så fantastiskt gött. På fredag vill jag gå ut, ska tydligen vara lite galej på Kvarnparken, inte varit där på skitlänge (not so wierd möhööö) så blir nog att dra dit och kolla läget! På lördag fyller min broder år och på måndag blire påskmiddag med släkten! Wiktit nice.

Imorgon halv 8 imorgon bitti kommer det att dundra in en karl här, det ni! Jag hörde något om ett golv som skulle läggas hemma hos honom, men jag vet inte.

Amen.



Bad sense of humor

HAHAHA!
Min humor är för täskig!


Hard decision

Åh.
BeSlUtSångEsT när den är som värst! Jag har sådana härliga lyxproblem nu för tiden! :') Det är så att jag inte kan bestämma mig för vilken bok jag vill börja läsa. Hehehe. Hehe. Hehhehee.. hehe. heh..
Har snart läst klart "Emma, Mias dotter" (kanske 50 sidor kvar) vilket kommer att bli utläst ikväll. Vad ska jag läsa sen då?

Alternativen är, dom jag är mest sugen på (för du har väll sett mitt bibliotek?!):
1. Snabba Cash, Jens Lapidus (Läsa om, eftersom jag läste den när den precis kommit ut och efter att ha sett filmen konstaterade jag att jag måste läsa den igen!)
2. Aldrig Fucka Upp, Jens Lapidus (Att jag inte köpt den tidigare än nu på bokrean är för mig ett mysterium..)
3. Mias systrar, Maria eller vad hon nu heter
4. Jenny S, Denise Rudberg (Läst alla andra i ordning, denna står på tur)
5. Sushi för nybörjare, Marian Keyes (läst Vattenmelonen, En oväntad semester och Änglar)
6. Första boken i Twilight-serien (har alla 3)

Såååe.. Jaha? HJÄLP MEH?!



Hälg satt säg

Hej hej, hallå dagboken.
Fredagen innebar riktigt intensivt jobb! Hann inte med annat än att stå i kassan och fylla på kaffe, herreminje. Du anar inte hur gött det var att ta helg!

På morgonen var Emil, Jocke och hans fruga här och lämnade och kopplade in surroundsystemet åtmeh! Wiktit snällt. Fattas sladdar haha så nu står allt jäkla bråte mitt på golvet med tusentals sladdar överallt! Ska ta bild påt när jag orkar så får du se hur jag hart.

Anyways, after work stack jag hem till Emil, det första jag gjorde när jag kom in var att slänga av mig skorna, öppna en bärs och placerade mig själv i soffan. NJUTNING på hög nivå! I tell you. Vi fixade käk och lirade tv-spel. Det var detläskigaste jävla skitspelet jag någonsin kört! Varken jag eller Emil har varit med om liknande, och vi har sett mycket skit ihop! Men det här tog allt. Herrejävlar, vi satt och skrek som två små fjortisar hahaha!
Försökte se Shutter Island med (som jag väntat på sen förra året!) men ljudkvalitén var äckligt dålig så vi gav upp ocg såg på Cirque de Freak istället. Wiktit snygg film! Wekomenderar jag vettu.

Idag fyller morfar år (GRATTIS!) så var på födelsedagskalas och satt där några timmar och snackade skit. Och helvete vad gott fika det bjöds på! I tell you. Fick träffa min gulliga brorsson också (fasters favorit!).
Drog hem och hade tvätterstuga, ska gå och hämta det sista i torkskåpet nu tänkte jag.

SPÄNNANDE LIV JAG HAAAR!

Amen.

My Weekend

Hej hej, hallå dagboken.
Helgen har varit relativt lugn. Igår eftermiddag hamnade jag hemma hos en fin karl som lagade skitgott (och skistarkt!) käk och glodde på tv. Måsigt. Sov över där, han drog till jobbet vid 8 och jag låg kvar och sov tills det var dags för mig att göra mig iordning och dra till mitt work satt säga. Lugna måndagen som vanligt! Men fanns endå att göra hela tiden så dagen gick faktiskt snabbt. Har börjat komma in det nu, känns skönt!

Annars fick jag reda på att jag ska börja jobba varannan lördag! Det är bara mellan 10-15 så det är lurre.

Igår på förmiddagen/dagen hade jag grovstädning med allt vad det innebär! Så jävla skönt att ha det gjort. Imorgonbitti måste jag ringa elektrikern så han/hon får komma och kolla på skiten. Lite oväl när man kommer hem när det är mörkt ute och inte kan se ett jota.

Amen.

Saturday, January 13, 2010

Hej hej, hallå dagboken.
Idag vaknade jag vid 10 efter att ha somnat om vid 8. SKÖNT!
Sen klädde jag på mig och stack till mormor och morfar, stack in till Linköping. Sprang in på Gina och köpte två svarta baslinnen (Finally) och tog en runda på IKEA. Var tvungen att köpa en glödlampa till hallen då den pajat. Vansinnigt mycket folk ute by the way!

Vi drog till Sjögestad och käkade, lika mycket folk där! Sinnes. Blev fläskfilé, I'm not complainin'.
Sen drog vi hem till mormor och drack kaffe, sen åkte vi och hämtade Crosstrainern! Äntligen! Så nu står den parkerad i min WIC. Typiskt när jag äntligen fått ordning där inne haha.

Blev att sopsortera när jag kom hem, och sen blev det ett besök på det nyöppnade Hemmakväll. Galet stort där inne! Jizuz. Förresten, den nya glödlampan jag köpte funkade inte.. Vilket innebär att det är elfel i både köket och hallen! Blir att ringa elektriker på måndag, kul. Eftersom telefontiden är halv nio..

Ikväll har det inte blivit många knop, hade mycket att göra men inget blev av. Fick bli Melodifestivalen. Hejade på Salem (of course) men den där jävla böl-Anna gick vidare istället. Fyfan.

Amen.

Hi!

Hej hej, hallå dagboken.
Den här jobbdagen har känts fruktansvärt lång! Var en sån dag när man tror att det gått en halvtimme, så har det i själva verket gått 5 minuter. Herreguuud och mina fötter dog idag. Märkligt, inte känt av nått på ett tag. Men sen, pang boooom bah'.

Hey, måste berätta en grey!

Jag ville ha en vardagsmascara, så jag köpte Maybellines Define A Lash Waterproof. Alltså. Fransarna ser ut nu (Efter nästan 12 timmar) som dom gjorde när jag la på mascaran! Jag böjde fransarna med tång (As usual) och dom är fortfarande böjda och den har inte runnit och varenda liten frans ligger som den gjorde från början! Herrejävlar, den här tänker jag inte byta ut för allt i världen! Såg att dom fått in Define A Lash Volume, den ska jag fan testa när min "festmascara" är slut. Har använt Max Factor Masterpiece Max i ett par år och tänker inte byta ut den mot allt i världen! L o v e it. Men om Maybellines volume DAL är lika bra som DAL.. Då måste jag ta ett hjärteskärande beslut..

EN TILL GREY!
Kvarnen har fått in B&J! Och inte nog med det, dom hade min favvosmak! (New York)
Så gissa vad som finns i Jeffes frys nu?

Amen.

Tired

Hej hej, hallå dagboken.
Förra veckan hade jag redan jobbat en hel arbetsvecka! Galet vad fort tiden har gått.

Fredagen spenderades i soffan helt slut. På lördagen ville jag förståss sova länge, men vaknade självmant klockan 9 haha! Ville sova 1 timme till, passa på liksom. Så det gjorde jag! Sen gick jag upp och hade tvättstugan, sen käkade jag och packade och drog till stationen och mötte upp lilla-lillasyster och hoppade på tåget mot Örebro för att fira Fisen! Hon bjöd på gott käk och trevligt folk. Kul att träffa Mulle igen! Ho är la för söter. Ingen av oss hade tänkt på att det var Melodifestivalen i Örebro vilket är lika med SJUKT mycket folk! Utgång blev kört med andra ord vilket var synd. Jag och Sanne gick hem och däckade. Fisen och Mulle hamnade på efterfest.

Blev bakispizza, Sanne åkte hem vid tolv och jag åkte hem 2 timmar senare. Drog till Emil när jag kommit hem, vi såg på Rec 2 och han bjöd på fint käk! Fina karl. Filmen var riktigt bra! Och jag var rädd haha, inte ofta jag blir det. Sett för många skräckfilmer liksom. Helt klart bättre än 1an!

Segt att gå till jobbet idag, men dagen gick fort. Var lite off, vet inte varför.
Innan jobbet gick jag till AF och FK och fixade lite.

Nu ska jag diska, dammsuga och slänga i nya lakan i sängen! Blir en dusch på det med.

Amen.

1 whole workingweek

Hej hej, hallå dagboken.
Idag så kommer jag ha jobbat en hel arbetsvecka! Galet. Tiden har gått läskigt fort. När jag kommer hem ska jag bara andas ut, och sen MÅSTE jag städa! Tyvär fanns det ingen tvättid idag, får hoppas det går på söndag istället. Måste tvätta mina jobbkläder.

Precis käkat frukost och druckit upp mitt kaffe, funderar på om jag ska upp och fixa med mina papper idag eller om jag tar det senare i veckan istället. Får se hur jag gör, det är inte läskigt brottom. Senast den 10e måste jag dit iallafall. Kan ju ringa dom ikväll med.

Nahe, nu ska jag packa ner jobbkläder och sen fortsätta kolla på Efter 10.

Amen.

2morrow

Imorgon innan jobbet måste jag till FK och AF och fixa med lite. Enda gången jag har tid. Hoppas det inte är mycket folk! Jobbigt med alla papper.. Hoppas verkligen jag slipper dom om 3 månader!

Nu är jag jäkligt trött.
Ska tvätta av sminket, borsta tänderna och krypa ner i min sköna säng (som är utnämnd till Världens skönaste) och läsa lite. Har bara 50 sidor kvar i den! "Emma, Mias dotter" är det jag läser. Wiktit bra!

Good night! Sleep tight.

This Friday

Wohoj!
Imorgon har jag jobbat en hel arbetsvecka. Galet! Känns som om jag varit på Skånska i flera månader hehe. Jag är förbuskat trött och mina fötter är ajaj.

Idag har det varit mycket att göra! Och jag har på något sätt känt mig otillräcklig. Hatar den känslan. Det känns som om jag gör bort mig hela tiden och uppfattas som trög. Kändes som om jag ville börja böla på vägen hem, egentligen helt utan anledning. Men jag är nästan hundra på att det är hormonerna som spökar, fröken röd är ju på besök blir så jäkla överkänslig då. Sedan är det nog att jag vill prestera så bra som möjligt och jag gör allt jag kan för att göra det också.

Woligheter annars då!
Efter jobbet var jag och köpte present till Fia, drog en vända på Glasbanken och gick till Preem och hämtade mitt Buzzadorpaket som anlänt! Den här gången ska jag testa Dove's nya duschcreme, fick små provflaskor istället för provpåsar! Det gillar vi. Men mer om det sen i ett annat inlägg, ska ta bilder på det sen.

Blev överlycklig när jag ÄNTLIGEN kom hem (kändes som om jag gick och gick men aldrig kom fram) för på hallgolvet låg min efterlängtade DVD This is it, Black Limited Edition!

Imorgon när det är fredag ska jag göra INGENTING! Ska tvätta (hoppas det blir att finnas en ledig tid), beställa pizza (hemkörning), dricka cola och käka chips. Och se This is it! Du anar inte hur jag längtar!

Not my day

Hej hej, hallå dagboken.
Idag är ingen bra dag. Vaknade med mensvärk, munsår och ögoninflammation. Kunde knappt öppna ögonen i morse. Fick ta pads och blöta i iskallt vatten och lägga på ögonlocken. Nu har det lagt sig lite iallafall, tur det. Och glasögon är nog inget att tänka på, skulle imma igen haha! Fick bli en Ipren på det också. Och kaffe. Är äckligt trött, och jag fattar inte varför! Jag sover ju många timmar per natt. Kaffe hjälper knappt. Gaah! Brukar iallafall vakna till påväg till jobbet. Det är kallt ute så har inget annat val än att vakna haha!

Om jag minns rätt får jag andra arbetsuppgifter idag, spännande. Får se vad det blir idag.

TTYL

Amen.

Sorry

Känner att det blir lite väl mycket jobbsnack just nu.
Men det är det mesta som händer just nu!

Jag ställer klockan på 9 för att snooza till halv tio om jag inte ska upp och duscha. Sätter på datorn och datorar lite och kollar på nyhetsmorgon. Vaknar till någon halvtimme sen gör jag frukost. Halv tolv ungefär går jag till jobbet, tar ungefär 10/15 att gå dit. Tar en cigg och går in och byter om, långsamt för att ladda innan jag börjar. Sen kör jag fram till sex, är klara med stängningen typ vid 10/kvart över sex om några kunder är kvar. Kommer hem ca halv sju, byter om till mjukiskläder och bosätter mig i soffan. Sätter på datorn och tvn och fixar käk. Sen är jag bara trött och har värkande fötter haha!

Kommer att bli annat sen när jag kommit in i det, får energi på ett annat sätt. Som nu har jag inte orkat städa på 3 dagar liksom. Började greja lite förut och jag märker att jag har samma tempo som på jobbet! Häftigt.

På lördag ska jag nog till Örebro om det inte blir ändrade planer! Fia fyller år så blir paaarteeey! Säga Hej Då till Mulle med innan hon drar till Denmark.

Hard working woman

Hej hej, hallå dagboken.
Idag har det inte gått i många knop på jobbet! Men någon gång kan det vara skönt att det inte är att göra exakt hela tiden haha! Hann med både lunchpaus och fika. Och gulla med alla söta barn som kommer haha. Dom är la för goa dom små liven.

Mamma kom förbi samtidigt som chefen var i närheten. Och oj vad beröm jag hade fått skvallrade mamma! Blev så glad i hela hjärtat att dom gillar mig så mycket allihop. Blir så roligt att komma till jobbet då! Jag trivs verkligen jättebra jag har kommit in i det så snabbt. Och äntligen har jag blivit kompis med "mjölkskummaren" haha. Första gången jag skulle testa den blev det explosion och det skvätte mjölk öööverallt.

Idag kändes det bra, för det var inte Jag som sjabblade med kassan utan Fanny haha! Kändes fint. Det enda jag kan komma på är negativt med jobbet är dom glädjedödare som är otrevliga även fast man är sitt trevligaste som man får stöta på. Dom kan klaga på allt möjligt. Men det är klart att det blir så när man jobbar med ett yrke som innehåller kunder. Jag tänker att alla har blodsockerfall som kommer så blir allt lättare, haha!

Nehej, nu var jag trött så fick bli en tv-dinner idag. Med andra ord mikromat och så käkade jag kladdkaka till efterrätt (som om jag inte får nog på jobbet liksom höhö).

Amen.

Varde LJUS!

Hej hej, hallå dagboken.
Vaknade ännu en dag av att solen tittade in bakom persiennerna. Otroligt underbart! Idag börjar jag känna av lite i kroppen, har träningsvärk i överarmen och är stel i benen och ont under högerfoten. Haha. Otränad? Jotack. Får köpa Zone helt enkelt.

Vaknade upp med mens inklusive värk idag. Men det är bara att knapra Ipren och vara glad! Toaletten får jag besöka utan problem så det kommer nog bli bra endå. Förhoppningsvis släpper värken lite eftersom jag rör på mig hela tiden.

Hade svårt att somna inatt med, vet inte varför. Jag är ju så jäkla trött! Men somna är jättesvårt, och det resulterar ju i att jag är så himla trött resten av dagen. Behöver ju sömnen för att orka. Får dricka cola och kaffe på jobbet så jag piggnar till! Får väll köpa mig en Redbull haha.

TTYL

Amen.

Catfight

Phu, hemma efter en stressig och lååång dag!
Idag fick jag ha cafédelen själv gick riktigt bra och fick beröm! Kändes riktigt bra. Dom verkar impade av att jag är så duktig trots att det faktiskt bara är min andra dag haha! Är stolt över mig själv.

Det roligaste idag var helt klart där en halvtimme innan stängning. Jag och Fanny hade precis börjat plocka ihop lite och jag hade svabbat golven. Hade precis tagit ett par kunder när Fanny undrar vad ett par tjejer gör på golvet?! Låg fyra stycken på varandra varav den översta skrattade så hon antog att dom bara skojade. När jag såg att den översta lyfte armen och började mata på slag och inte en kotte gjorde något (Var över 20 pers runt omkring) tänkte Jeffe: NEJ NU JÄVLAR!

Sprang bort dit, tog tag i armarna på dom två översta och försökte dra bort dom men tappade taget, den översta flyttade på sig medans hon under var ÄCKLIGT stark! Jag tog henne armkrok och spjärnade med benen och lyckades knuffa bort henne. Mitt adrenalin var på topp och ögonbrynen rynkades på mig, var så äckligt förbannad. Mest för att en tjej var stor som en elefant och stark som ett annat lokomotiv var på en betydligt mindre tjej, och att inte en jävel gjorde något förutom JAG! JAG, Jeffe, fick slita i fyra tjejer. Tillslut var det en kille som tog tag i en av dom och sen stod det en ring runtom. Fyfan att ingen annan gjorde nått. Sen kom vakten och två av tjejerna stack. Var saker och människor överallt. Sen såg jag att det var kö vid cafét, så fick med darrande adrenalinarmar och ben, servera och försöka vara klar i huvudet.

Men det gick bra, vi hade lite svårt att fatta vad som egentligen hade hänt efteråt, och jag fick beröm av två tanter som sett allt haha.

2nd day

Hej hej, hallå dagboken.
Ska strax gå till jobbet. Är trött idag, trots kaffe, sov oroligt inatt. Vaknade typ varannan timme och var rädd för attjag hade försovit mig haha!

Igårkväll satt jag och pluggade menyn, kan den på ett ungefär nu. Får fortsätta ikväll igen.

TTYL

Amen.

1st day at work

Hej hej, hallå dagboken.
Idag har jag avklarat första dagen på jobbet! Det gick över förväntan och jag lärde mig lite iallafall. Jag kunde inte ha gjort mycket bättre ifrån mig! Jag gjorde så gott jag kunde helt enkelt. Klart det blev lite fel haha, men "Skyll inte på praktikanten!"

Åh, innan jag skulle iväg idag, vad gjorde Jeffe? Halkade och slog i knäjäveln såklart! Har så förbannat ont. Skulle ner på golvet förut och kom åt knät.. Smärtan är inte nådig! Det värker fortfarande, även fast det var en kvart sen jag kom åtet. Hujedamej.

Nu blire käk!
En ny dag imorgon, kommer lägga mig tidigt ikväll och det känns så jäkla bra.

Amen.

Sleep time

Okej.
Dags för Jeffe att lägga sig i sängen och läsa lite innan jag sluter ögonlocken! Klockan är ställd på 09.00. Jag vet, jag börjar klockan tolv. Men det är skönt om jag får för mig att snooza, vakna upp och käka en ordentlig frukost och sen har jag inte bestämt mig än om jag ska duscha eller lite. Och så kan jag se på Nyhetsmorgon! Fina grejer.

Nerverna ligger utanpå kroppen, men kan inte råför det. Mest för att jag inte vet vad jag har att vänta mig imorgon! Om dom ska trivas med mig, om jag kommer lära mig allt imorgon, om jag kommer vara trög, om det kommer vara mycket att göra, lite att göra, om tiden kommer gå fort, om tiden kommer gå långsamt och så viiidare.

Det är sådär min hjärna funkar. Jobbigt.

Återkommer imorgon!
Det är fan häftigt att jag kommer vakna om några timmar, tillslut är klockan tolv och det är första dagen på det nya jobbet, tillslut är klockan 6 och jag kommer gå hem och sitta här igen. Tycker tid är en häftig sak!

RSS 2.0