Work

Hej hej, hallå dagboken.
Igårmorse gick jag till mormor min och lämnade kakfatet hon hade med sig till min födelsedag, fikade och käkade. Var där ett par timmar! Sen gick jag till glasbanken innan det stängde och införskaffade mig lite. Sen var det raka vägen hem och hoppa in i duschen och piffa till mig, sen var morfar gullig och skjutsade mig till station där jag mötte Madde och Cicci.

Fia och Lollo hoppade på från stationen efter.
Väl framme i Linkan traskade vi upp till Kvarren! Vi snackade skit och sen började vi att göra tacos. MuMsIgt! Blev en shot Mintu Salmiak för mycket men annars så vare en kanonkväll! Måsigt.

Det blev lite gråtkalas när vi skulle skiljas på kvällen eftersom Madde, Jullan och Lollo ska ut på en jordenrunt resa i 4 månader! Kommer hem igen 27e(28e) Juni. Okej, det känns som om dom ska iväg i flera år, 4 månader är väll inte värsta mycket.. Men det är endå dom jag umgås med mest så kommer kännas läskigt tomt! Men jag har så fina vänner kvar hemma i Sverige så ska nog gå bra endå!

Väl på hemvägen försökte jag få tag i en viss karl som tjatat om att jag skulle komma förbi. Lättare sagt än gjort! Hur som haver fick jag komma och hämta en dyngrak blond man i sina bästa år vid Kvarnparken haha! Alltså, träningsvärk i armarna dagen efter, säger det någonting..? Inte lätt att försöka uppräthålla en vuxen karl vill jag påstå. Idag har vi bara flötat tacos, läsk och glass och lirat Mass Effect 2. Måsigt!

Imorgon börjar Jeffe jobba!

Första dan på jobbet liksom.. Haha klart det är fjärilar! Är som att komma ny till klassen liksom. Men jag ser fram emot det! Ska bli kul att få lära mig nya saker.

Amen.

Pussy(cat)

Godafton mina damer och herrar. (Ni måste inse fuck-tum).
Har precis skördat mina grödor i FV och planterat nytt! (Level 57, 303 000 XP) (SkRyTiT Jeffe!) Har på Curling i bakgrunden, OS-guldmatch. Sverige tävlar mot Canada, spännande! Inte. Finns det någon mer långdragen och händelselös sport som CURLING? Jag bah undrar.

Imorgon blir det taco-vin-adjökenMaddeLolloJullan-ferre hemma hos Kvast. Kommer bli mytche trevligt! Kommer förmodligen inte dricka något jag själv, vill vara frisk och fräsch inför måndagen! Första dagen på jobbet liksom, koko. Vore jävligt ovärt/SlAsH/Avtändande att sjukanmäla sig första dagen. Har ju inte varit så kry dom sista dagarna juve.

Nähe, här blir inga barn gjorda, borde ringa en karl..
Eller inte, ska nog lägga mig i sängen och fortsätta läsa "Emma, Mias dotter". Så läskigt spännande!

Adjöken sa fröken, Amen hejdå.

What a day, huh?

Herregud, blir inte klok på mig själv.
I den här lyan blir det inga barn gjorda, om man säger som så!
Är trött tjej. Försökte mig på att göra en ny bloggdesign men näe. Hjärnan skrek på mig att lägga ner, den pallade inte mer. Blev knäpp på all jävla kodning.

Photoshop vore fan något! Kanske man ska önska sig i 30årspresent! Lite i förskott, satt säg.

Frustrerande

Alltså.
Jag känner mig extremt rastlös och känner ett konstant röksug. Men så fort jag ska ta tag i någon av sakerna jag ska göra idag ORKAR jag inte?! Vad är det för jävla sätt.

Kan det bli mer frustrerande?!

Friday



- Linköping med Emma
- Städa min Walk in closet
- Galga kläder
- Fixa tvättid i tvättstugan
Dammsuga
- Svabba golv
- Byta sängkläder
Dammtorka
Tvätta sminkpenslar/borstar
Vässa sminkpennor
-Ringa min arbetsplats

Haha. Det blir bra!

Kraschat

Åh. Firefox har kraschat och jag kan inte få igång det igen.
Min blogg, och blogg.se tydligen fungerar bäst med Firefox. Det här sög ju..
Får använda Explorer (Hej år -98!)


Hur som helst, tänkte visa vad jag hittade i Linkan!
Och tack Emma för födelsedagsmiddagen, väldigt snällt! Du är bäst.



BOKREA! Dom två översta kostade 69 styck,
Dom andra tre 59 riksdaler stycket på ICA haha.
Har ju hört att dom ska vara bra, Twilightböckerna så why not.


Väska 89,50:- (50% rabatt), sjal 79.90:-, Hennes & mau


Nagellack 29,90:- (är mycket snyggare i verkligheten!)
Ögonbrynspenna 29,90:-
Brynfix 49,90:-
Köpte även Lórèals sminkborttagning som jag glömde fota, 49,90:- (REA)


Världscoola glajjer från Gina!
Dom till vänster är det små, små nitar på. Läckert kan jag tycka! 79,90:-
Dom till höger 59,90:-

Det blev även batterier och galgar från IKEA.


Kaos in my brain

Hej hej, hallå dagboken.
Och godmorgon! Längesedan jag var uppe vid den här tiden hähä. Ställde klockan på halv tio och snoozade till 10 det var fäjnt.

Började läsa boken igårkväll.. 100 sidor blev det, skitsvårt att sluta! Somnade vid halv fyra någonting så är lite trött idag. Men kan tycka det är dags nu att vända på dygnet nu så jag är pigg på mitt nya jobb! Börjar ju på måndag.

Känns skönt att jag kommer få lite rutin på dagarna. Har dock inte hört något från dom, har dom inte ringt framåt eftermiddagen så får jag ringa själv. Har massor med frågor och jag vet ingenting! Så dags att ta reda på det hehe. Juste, lite jobbigt att jag fått för mig att jag börjar 12, börjar 10. Ska ju jobba 40 timmar i veckan och jag jobbar 5 dagar, enkel matematik - 8 timmar/dag. Haha som sagt, måste verkligen ringa och dubbelkolla!

Satte mig vid datorn för att ladda på min mobil med mer pengar, Emma kommer snart och hämtar mig ska ju in till Linkan! Så bäst att göra det jag skulle höhö.

Amen.

Friday

Klockan 11 kommer Emma och hämtar mig, ska in till Linköping och käka födelsedagsmiddag! Ska bli riktigt mysigt. Har jag tur blir det en sväng i lite butiker också, hoho. Har sett ett par solglajjer på Gina som ser riktigt smarriga ut.

Om jag ska orka upp imorgon är det bra om jag lägger mig snart. Hade tänkt att börja läsa boken jag fick i present. Det brukar få mina små ögonlock att falla ihop!

Juste, jag har köpt en Crosstrainer! Har jag tur ska jag hämta den redan imorgon, isn't that great?! Har ju som mål att gå ner (MINST) 8 kg på dom här 4 månaderna som tjejerna är borta! Nypriset var 1695:- och den är knappt använd, jag får den för 600! Den billigaste jag hittade på Pricerunner var från ELLOS på 850 och det utan frakt, var också slutsåld. Så jag kan tycka att jag gjorde ett kap! En Crosstrainer och en klippning för mina födelsedagspengar, fina grejer.

Try not to laugh!

Är du på dåligt humör?
Kolla på det här Youtube klippet! Du ska helt enkelt försöka hålla dig för skratt. Mina smilband drog på sig redan i början när bäbisen skrattar och det är kört när den mörka killen garvar!

Hur långt kan Du kolla?




Thursday



- Slänga sopor
- Källsortera
- Gå till banken
- Köpa cigg
- Diska (inte gjort det sen i tisdags haha)
- Dammsuga
- Svabba golven
- Galga mina kläder och hänga dom på hästarna
- Sopa och torka av bordet på balkongen

Happy!

Jag vet en tjej som kommer att vara alldeles utomordentlig lycklig om ett par dagar..!
Ledtråd:


My Birthday

Kanske ska berätta om min födelsedag!

Vid halv fyra kom mor min och mormor. Sen kom lillasyster och storebror och Thomas.
Mormor hade bakat världens godaste kaka, som kärleksmums. Jag själv hade köpt 4 kladdkakor, en rulle Ballerina Choko och gjort sockerfria bakelser till mormor haha. Så vi hade att käka på om vi säger som så..

Fick en mikro som sagt av mamma, när hon kom fick jag världens finaste tulpaner också! Love it in the spring. Av mormor och morfar fick jag L.A.M.B! Lyckan var total! Förstå att dom fick tag i den allra sista.. :') Världsbäst.
Fick även pengar (bortskämd snorunge är jag, behöver inte säga mer) och boken "Emma, Mias dotter" som jag önskat mig dögörskajättelänge!

Av lillasyster fick jag godis och en trisslott som jag var hundra på att jag skulle vinna på! När jag hade två på en miljon bredvid varandra när jag hade 3 rutor kvar att skrapa.. Tror du hjärtat slog fort eller?! Men näe, det blev inget..

Senare kom Cicci vid halv 6, dom andra (Jullan som vanligt haha) var sena och kom vid 7. Fanny kom också! Enda från Englandet. Vi fikade och snackade skit, var måsigt. Fick ett supergulligt armband av Mojde också! Och Lollo hade bakat kladdkaka.

JUSTE!
Madde släcker aldrig sina cigaretter, så gissa vem som startade brand på balkongen..?

Snökaos

Hej hej, hallå dagboken.
Sitter här och svettas, kom precis in från snöovädret. SATAN vilken benträning jag fick!

Först idag gick jag och slängde soporna och källsorterade.
Sen gick jag en omväg, gick runt halva Mjölby när jag skulle till banken hähä. Tänkte att jag kunde röra lite på fläsket.
Efter var tanken att jag skulle köpa cigg. Det var En enda sak jag skulle köpa. Tro fan att jag kommer på det när jag nästan är hemma igen? S to the U to the C to the K! (På svenska dårå).

Går och lyssnar på radion (love you headset!) när Titti säger att det är Bokrea idag.
HUR FAN kunde JAG (Jeffe, aka bokmalen, aka boktönten) glömma bort det?! Och det känns ju inte direkt peppande att gå igenom snöstormen igen.. Eller?

Amen.

Much to do

Åååh. Har en timme på mig att:

- Städa
- Förbereda fika
- Duscha
- Sminka mig
- Fixa håret
- Välja kläder

Buhuuuu orkar inte är skittrött haha!

Turns 21 today!

GRATTIS MIG SJÄLV på 21årsdagen!
Jag leve; Hipp Hipp - HURRA HURRA HURRA HURRAAA!

Spoiled

Jag fick en Micro! Tack snälla mamma. Svart och fin var den. Hann inte ta upp den ur kartongen och titta, morfar stod utanför och brummade. Han var snäll och skjutsade mig till Emil.

Och herrejesus vad bortskämd jag har blivit här!
Först fick jag 3 stora fina röda rosor. Herregud, jag är så blödig när det gäller sådana saker! Tårarna mina tittade fram och sa hej för en stund. Sedan räckte han över en liten kartong. Han försökte skämta till det genom att ha lagt i en AXEparfym där i haha. "Roligt". Meeen längst ner låg ett presentkort från KICKS på 300 kronor. Kan knappt ta emot sånt. Och om inte det vore nog fick jag även en biocheck "så du kan gå på bio med tjejerna". Kan man låta bli att bli rörd? Och blev även bjuden på underbart käk.
Tack så hemskt mycket du fina fina karl (`v´)

Födelsedagsleverans

Shit!
Jag ska få en födelsedagspresent Levererad.
Levererad?! Herregud, hoppas jag inte dör av nyfikenhet!

Återkommer!

Hotgossips

Thanks again för länkningen Hotgossips!
I kinda löv you, you know what I'm saying?

Jag skickade in bilder på Kissies klänning som hon haft sedan hon var 16, jämförde med bilder på en klänning hon hade på sig på Gran Canaria. What's the deal?

Hon som påstår sig vara så rik har med sig en två år gammal klänning i mjukisklädestyg ner till Gran Canaria. Den är ju inte ens Lite fin. Fast och andra sidan, hennes klädstil förövrigt är ju katastrof.



Slow

Hej hej, hallå dagboken.
Då var det en ny dag, och imorgon fyller jag år.
Hur det går med förberedelserna?

Jennifer, har du städat?
- Nej
Har du varit och handlat?
- Nej
Har du duschat?
- Nej
Har du varit på systemet?
- Nej
Har du valt kläder?
- Nej
Har du gått till Emil än?
- Nej

Min planering går inte som den ska, är skitseg. Börjar få ont i öronen med..
Men jag antar att det är okej, för jag är ju bäst.

Amen.


En födelsedagsclown.
PS. Jag HATAR clowner! Pissar nästan ner mig när jag ser den här.
Och det gör ju tydligen ungen på bilden också.

Tomorrow

Nu när klockan är efter 00 kan jag ju säga att jag fyller år imorgon!
Runt 15 blir det kalas för släkten och vid 17 blir det kalas med tjejerna!
Kommer bli niiice.

Imorgon (?) när jag vaknar (Måste fan ställa klockan) måste jag städa det sista, för senare drar jag till Emil om det blir som jag har tänkt (haha). Eftersom det är pisskallt ute lär jag ska sova där och då blir det ju lite väl om jag måste hem supertidigt för att städa liksom. Så näe, det ska jag se till att ha klart. Sen får jag se om jag drar och handlar eller om jag tar det på hemvägen från Emil sen..

Vad vi ska fika på får vara hemligt tills dess!

Blir att dricka lite på kvällen med, blir fint.
Sen ska jag se till att inte glömma bjuda in alla som är tänkt, så det ska jag också göra!




This is it

Jennifer vet ju vad hon önskar sig i födelsedagspresent nu på tisdag!
Specialutgåvan av This is it! Finns bara i ett fåtal exemplar..

Finns här!


Sovkompis

Hej hej, hallå dagboken.
Igårkväll kom Mojde över! Vi grejade med hennes bloggdesign och såg på melodifestivalen. Men innan dess fick jag ett upprört samtal. Kvinnan hade lyckats köra fast med bilen i snön! HAHA. Trots alla varningar;
"Vad ni än gör idag, åk INTE ut med bilen!!"

Men när gör hon som man ska? Så jag fick komma ut och försöka få bort det mesta av snön med fötterna. Det är ju inte direkt så att jag äger en spade! Haha.. Jaja jag använde Jeffestyrka så tillslut flyttade bilen på sig, så vi kunde få in den på en parkeringsplats.

Okej, åter till Melodifestivalen.

Hur i HELVETE kunde Elin Lanto komma på sjunde plats?! Det gick vi fan inte med på. Vi gillade Crusified Barbara och Elin mest. Varför? Fatt vi har världens bästa musiköron, och det har ingen annan!

Joppit.

Fick en sovkamrat inatt iallafall, så måsigt så.

Amen.

Things 2 dooo

- Diska

- Dammsuga

- Bädda sängen

- Duscha


UPDATE: Sådärja! Allting avklarat. Nu väntar jag in Mojde!

SNÖ!

Hej hej, hallå dagboken.
Idag är det på allvar SJUKT mycket snö!
Jag ser inget som helst av mitt staket längre.. Galet! Över 1 meter snö! Skulle ta kort på det, men batterierna i min digitalkamera är slut.. Damn it.

Ikväll kommer Madde förbi, ska fixa med hennes reseblogg och se Melodifestivalen! Blir fint.

TTYL

Amen.


Blir en het badkarsbild på min fru.

Trip

Okej.
Vem har insett att det BARA är 8 dagar kvar tills mina brudar reser till Thailand, Malaysia, Singapore, Bali, Australien, Nya Zeeland, San Fransisco, Los Angeles, Las vegas och New York och är borta från mig i 4 MÅNADER?!

Inte är det jag iallafall.
Känns inte bra någonstans.
Skulle ljuga om jag inte sa att jag blir helt deprimerat ledsen över att inte kunna hänga med..

Själv börjar jag praktisera samma datum.

LoVeBiRdS

Hej hej, hallå dagboken.
Kunde ju tycka det var dags att uppdatera lite!

Idag är det 5 dagar kvar tills jag fyller år. WOHO! Inte.
När man var 17 och det bara var 5 dagar kvar tills man fyllde år kändes magen som 100 fjärilar ungefär. Folköl, cigg och krogen. Allra helst ciggen var det som lockade. Man slapp gå till turkaffären uppsminkad och låtsas vara cool när man bad om ett "Marlboro". Som man förövrigt var tvungen att öva på att säga innan eftersom det var en tungvrickare. Speciellt för Mojde som alltid sa "Malobo".

När man var 19 och det var 5 dagar kvar innan man skulle fylla år var det kanske inte 100 fjärilar i magen, utan 70. Man hade liksom blivit lite äldre. På något sätt. Man skulle få handla på glasbanken! Festa utan att slippa be någon äldre typ att köpa ut åt en, man slapp leta reda på smuggel. Och det kändes ju fint!

När man är 20 och ska fylla 21 år om 5 dagar.. Då är det Minus 100 fjärilar i magen. Man känner sig nästan deprimerad istället. Nu blir man äldre och har ingen såndär ålder att se fram emot. Okej, 25 och komma in på gubb- och kärringkrogarna. Men det är ju inte ett skit som lockar, direkt.

Okej, jag fyller faktiskt VEGAS!
Men det är ju inte direkt mycket som pekar på att jag kommer hamna där det här året.

Amen.

Nageltrång

FUCK!
Skulle klippa tånaglarna förut. Kom för långt in.. Alltså, det ser inte klokt ut! Nageln är mer än nerklippt, kommer få årets jävla nageltrång! Väldigt lagom till mitt kommande jobb på ett café som innebär att jag kommer gå mycket.. HÄRLIGT!

Ååååh.

Halelujah Google!

Ni vet hur jävla jobbigt det är när ni har en låt på hjärnan och inte för erat liv kan komma på vad den heter, du kan bara ett fåtal, kanske 3 ord ifrån den och lite av melodin och ingen aning om vilken grupp/artist det handlar om eller vart du har hört den.

Jag hade en låt på hjärnan som jag gillar som fan, och allt ovanstående passade in. Det enda jag kunde var början av refrängen; "And someday you wake up" da da da da da daaa.. Jag skrev in det på google och lyrics. Jag klickade på det allra första alternativet - och TADAAA! Där var den! Jag skrev in gruppen och låten på Spotify och den fanns. Och det var den jag hade i huvudet!

Herrejävlar, närmare en orgasm kan man knappast komma.
Låten var "The Man Who Can't Be Moved - The Script".

Men nu blir det jobbigt igen..
Är det NÅGON som vet ifrån vilken reklam, film eller programtrailer den kommer ifrån?!




Sjuk tjej

Hej hej, hallå dagboken.
Idag mår inte Jeffe bra, inte igår heller. Jag skyller det på dålig uppdatering! Oh ja.

Var trevligt i torsdags, kanske ett glas för mycket men det var måsigt! Haha. Var inte direkt bakis när jag vaknade men seeeg heeela jääävla daaagen iallafall.

Ikväll ska jag bara sitta och tycka synd om mig själv och kolla på melodifestivalen. Punkt slut.

Amen.

Michael Jackson

Läs mer här

100211

Hej hej, hallå dagboken.
Idag vaknade jag tidigt! (för att vara mig) lite innan halv tolv. Det bästa av allt? Jag väcktes av solen! HALELUJAH, varde LJUS! Så skönt att äntligen få lite solljus blir genast 100 gånger gladare.

Tog på mig skorna och drog ut i solen på en promenad, drog förbi AF och lämnade papper. Haha, det är ett evigt spring dit nu för tiden! Sen hem, satte på kaffe. Just nu ser jag på Oprah och ska snart slänga på mig lite vettiga kläder, Madde hämtar upp mig om en halvtimme. Ska in till Linköping där ungen ska vaccineras (bara 17 dagar kvar innan hon ska lämna mig i 4 månader..) efter ska vi ta en fika!

Ikväll kommer brudarna på pyjamasparty! Kommer bli wiktit fint!
TTYL

Amen.

Svetti svenne

Pust, stånk och STÖN!
Kom precis inramlandes från mataffärn. Gick där i snöstormen fram och tillbaka, det är inte nådigt! Två tunga jävla kassjävlar i vardera hand också, HEJ DÅ axeln liksome.

Svettig som en annan jävla gnu.. Måste ställa mig och diska innan jag fixar käk med, känns ju "väldigt" lockande.

Jävla är mitt favvo-ord. Tydligen.

Nevermind

Okej, Nevermind.
Tack vare min Feedjit ser jag att alla kommer från Kenza.

The mysterie's solved.

100210

- Städa;
Diska, dammsuga, byta sängkläder kolla tvättid
- Gå och handla

Sedan vet jag fan inte! Jullan, Lollo, Mojde och lilla Fis kommer imorgon! Då ska vi ha pylliamasparty med övernattning på luftmadrass, dricka vin och snacka skit hemma hos mig. Blir wiktit nice!

Yesterday/Today

Hej hej, hallå dagboken.
Så fort jag loggade in på bloggen var min första tanke: Wow wow WOW, HOLD YOUR HORSES! Varför alla dessa kommentarer? Och varför denna underbara statistik? Vart kommer alla ifrån?

JEFFE UNDRAR!
Så om någon skulle kunna svara?

Gårdagen var alldeles underbar!
Vi gjorde världens godaste kycklingsallad och en fantastiskt god Cheesecake. Det är sant, jag och Emil bakade! HAHA! När hände det senast liksom.. Jag bara undrar.
Vi såg Avatar också! Den var faktikskt riktigt bra.

I morse klockan 7.15 skulle dom komma och reparera mögelskadorna i lägenheten, så vi gick hem hit. Pigga först, men det dröjde inte länge innan vi deckade samtidigt i sängen haha.

BiLdEr: --------v


Han ville inte vara med! Moahaha



The Salad without pasta and corn



The grilled chicken! Jävligt redo att styckas.


Jaha, sen då? Vad hände med resten av dokumentationen? Vart är slutresultatet? Och vart är bilden på Cheesecaken?
Svar: JAG BLEV FÖR HUNGRIG och glömde bortet! Vafan..

VA?

Hold it, hold it HOLD IT!
VART kommer alla besökare ifrån?!

Hot Mama

Sådärja!
Nyduschad, påklädd och sminkad. Nu ska jag traska bortåt till världens finaste man!

Jeffe ser ut såhär i nyllat:



Nytt hårband! Från KappAhl's Vintage Edition

2day

Hellu sugarbuns!
Jag är l ä s k i g t trött idag! Hade ställt klockan på halv 11 så jag skulle komma upp skapligt. Men hade så svårt att somna. Sist jag kollade klockan var den 6 på morgonen.. Så snoozknappen var helt underbar! Efter att det ringt 3 gånger stängde jag av skiten. En timme senare ringde det, sen fick jag sms och sen ringde det igen. Det var Gullan som störde min skönhetssömn haha! Men utan henne hade jag sovit nu med, lätt.

Idag ska jag hem till Emil och måsa lite. Han var sugen på att baka cheesecake så det ska vi göra. Och sen käka kycklingsallad, ska bli fantastiskt gott.

Nu ska Jeffe in i duschen!

TTYL

Trial

Det här tänkte jag slänga upp igårkväll, men blogg.se krånglade som vanligt;

Läs mer här

Grandma and Grandpa

OHOJ!
Precis hemkommen.

Gick först och främst upp till mamma och lämnade och hämtade grejerna. Angående väskan trodde jag att det antingen skulle vara en Speedy eller en hanväska av något slag. Tji fick jag när jag såg hur den såg ut, haha! Det var en såndär väska.. Som man har på sig som ett säkerhetsbälte om någon förstår var jag menar? Och den var läskigt liten. MEN det är tanken som räknas, tack så hemskt mycket!

Efter det bestämde jag mig för att gå hem till mormor och dricka kaffe. Blev väldigt måsigt! Hon hade kvar lussekatter den damen så dom värmde vi och käkade. MuMs! Och lite andra småkakor. Och jag som börjat viktväkta höhö. Sen senare blev det käk, fläskfilé fick jag! Oh du gosse vad mumsigt. Fick även smaka på ett wiktit gott öl, som kan ha hetat Medsous? Kan det stämma? Hur som haver.

På hemvägen ringde bror och hörde om jag hade några potatisar till övers, det hade jag. Så jag gick upp till dom och hälsade på fasters favorit och Kenny hängde med teme och tog med sig potätera.

Nu sitter jag här, är trött trots 3 koppar kaffe.

Morsi

Hej hej, hallå dagboken.
Idag skulle jag varit med en karl, men ska vara imorgon istället. Så nu passar jag på att besöka morsi istället! Ska lämna min yogamatta (HAHA jaa det är SANT! Truly, jag har en och den ska lillsyster min låna), hämta en fejk LV väska från Thailand som jag fått av Thomas (Danke!), hämta mitt fritidskort som lillsyster min lånat och sen keka lite kek. (läses med Stockholmska).

När jag kommer hem har jag en massa skit att ta itu med, hujedamej!
Kan ju tyckas lite onödigt att ha en tvättkorg när ingenting hamnar i den..

HAHA kluri letrå!

Amen.

Poledance

Äsch, det är väll ingen konst. Det här gör jag varje kväll innan jag går och lägger mig!
Bara svinga sig lite..

...




Lingonveckan? Allt i ett!

Hahaha, AGREE!




Lauren Conrad

"Hej hej, mitt namn är Lauren Conrad och jag är så jävla VACKER!"


Salomon

Sådärja!
Proppmätt.

...

BuUuUurp..

...

*MaTkOma*!

Det blev laxfilé med bulgur, wokgrönsaker och en sås på fil och rödlök, salt och vitpeppar.
Ser inte så jäkla gött ut, men det vare! Så sluta käfta.


Food

Ja fifan vad goda apelsinera är nu rå!
Mums fifan.

Idag blire lax och bulgur! Får se vad jag mer hittar på, tror jag ta kort på skiten sen iallafall!
Nu vet du.

Gamla Headers

Här kommer ett par av mina headers som jag har haft under åren!
(Ligger i någorlunda ordning)


Bland mina första när jag inte hade större kunskaper. Paint!


Jag fattade inte att man kunde ändra bredden på headern haha!







Här började jag förstå att det gick att ändra bredden



Jag hade precis hittat ett alldeles underbart gratisverktyg att göra mina
headers i. Det här är det första jag gjorde.
Jag började göra större headers!


Den andra


Jag började lära mig mer och lekte mig fram









Jag bröjade avancera


Jag började leka mig fram på egen hand utan färdiga mallar som förut


Jag har verkligen börjat avancera här!


Ville ha något enkelt


Denna var populär! Den som fått mest respons.



Började överarbeta haha



Ville ha det ännu enklare. Jag börjar bli mer stilren


Ville ha något enkelt och roligt







Den här är nog den jag är mest nöjd med!


Den här blev kortvarig


Började bli trött på alla headers, denna var den sista jag hade.

Det var en header som jag tyvär inte har kvar på datorn! Var bland mina första, jag hade klistrat på mitt huvud på en kycklingkropp hahaha! Den fick väldigt många kommentarer.

Har Du någon favorit? Är det någon du kommer ihåg som inte finns med?
(Jag har trots allt bytt design lika ofta som man byter trosor)


Ångest

Men åååh, det är inte KLOKT vad jag mår dåligt över dom där jävla reporna i golvet efter soffjäveln!
Nej jag överdriver inte.. Det ser för jävligt ut och jag får skitont i magen varje gång jag ser det.

Mår dåligt, dåligt DÅLIGT!

Bloglovin

Sådärja, nu har jag fixat en egen ikon för Blogglovin! Bara klicka och börja följa pysen.
Måste fixa mailformuläret på något sätt också, ser förjävligt ut!
Och så ska jag fixa med "Om mig" sidan.

Blir bra det här!
Och sist men inte minst ska jag fixa med mitt annonsnätverk.

Snart kommer en bildspecial på olika headers jag har haft genom åren!
To be continued..


Sunday

Hej hej, hallå dagboken.
Då var det söndag igen! Vilket är dagen innan "Ny vecka nya möjligheter!"
Imorgon börjar jag Viktväkta igen. Jag kommer köra på allt jag lärt mig
och ska inte dit och väga mig. Blir nog bra! Så blir uppdatering här igen haha!

Har precis käkat brunch och druckit 3 koppar kaffe satt wiktit fäjnt!
Annars vet jag inte vad som händer idag, blir väll att kolla på repriser, sånt som hör söndagar till!

Amen.

Frulle för ett par dagar sen

New Design!

Haha, belive it or not..
Vet inte hur många timmar jag la ner på det här, fyfan.
Det är lite småpill kvar men kunde inte hålla mig så slängde uppen nu höhö!

Och NEJ ingen jävla header!
Så förbannat skönt.

Mailformuläret fick jag dårdimpen på, kunde inte förminska meddelanderutan! Är det någon som kan fixa, släng iväg ett mail! Ja fifan..

Little Michael

Broder skickade den här underbara acapellan till mig nyss! Jag är nästan hundra på att det kommer från skivinspelningen eftersom det är tyst emellanåt.

Lyssna och NJUT!



GaLeN!

Men ååÅh
Jeffe blir gaeln! (läses på östgötska)
Jag vill verkligen ha en stilren blogg, HATAR när det är för plottrigt! Just nu känns det som om det bara är en massa text överallt..

Försökte liva upp lite med att lägga en ram runt "content" och la till min gamla bakgrundsbild.

Some tips, anyone?

Saturday

Hej hej, hallå dagboken.
Hej mina små sockertoppar.
Haft en bra fredag? Haft en bra början på lördagen?

Ska börja med ett sånt där negatvit inlägg igen.
Min cp soffa måste ha världens vassaste "fötter".
För den har gjort TRE stora, långa djupa jävla streck (jack!) i golvet!

H e r r e g u d jag ska skatta mig lycklig om jag slipper betala för nytt golv. Inte nog med att glasbordet som gick sönder lämnade nya jack i det..
Det ska tilläggas att jag fick nytt golv innan jag flyttade in.

PiNiGt!

Ikväll äre Melodifestivalen! Det ska jag sitta och kolla på som en gammal pensionär, bara satt du vet!

Amen.

Emma

Hej hej, hallå dagboken.
Idag kom Emma förbi på en någrolunda snabb fikastund!
Förbannat mysigt. Hon hade med sig en himla massa fikabröd, jäkligt mumsigt haha! Hon kunde tyvär inte stanna så länge hon var tvungen att dra och jobba för att kunna försörja mig.

Vad som händer ikväll? Ingen aning, förutom att jag ska käka tacos otherwise I don't know.

Amen.

Det är såhär det brukar gå till när vi umgås.

Continue

Haha, jag skulle kunna spy ut bäbisnamn hela dagen! Vafan, varenda kotte ploppar ut små miniavkommor varje dag nu för tiden (i min bekantskapskrets, dooh) inte lustigt att man börjar fundera. (Men HERTA ner, ska inte ha barn förrens om MINST 5 år)

Jag gillar Chloë.
(Men jag vet att jag kommer tröttna på det innan barnen ska avlas fram)
Man vet att man har hittat ett originellt och bra namn när namnet står felstavat i skolkatalogen. Hare som regel!
Jag vet iallafall att min dotter (om jag får en) ska heta Rachel i mellannamn (uttalas Rakel) efter min gammelfarmor. Har enda sedan jag var liten gillat det engelskuttalda "Rejcthel" så det får bli den stavningen.

Och gossen min ska heta Michael efter pappa och Michael Jackson (och nu för tiden även efter min brorson Jamie).

Det här, mina vänner, är ett wiktit wolit samtalsämne!
JUSTE! Myyycket viktigt att tänka ut samtidigt vad ungen kommer att få för smeknamn, så man tänker efter före, satt säga.

Vilka namn gillar Du?


Girlnames

Annars då, tjejnamn.
Jag kräks lite i munnen varje gång jag läser "Välkommen lilla Tindra till världen!" "Välkommen lilla Engla till världen!" "Välkommen lilla Nova till världen!"

Herregud, finns det ingen fantasi kvar eller?

Känns nästan mer udda med att heta Lisa eller Sara nu för tiden. Eller varför inte Jennifer?! Skit exotiskt.
Juste, glömde Molly! Galet uttjatat. Och Nelly/ie.

Alltså, det värsta man kan göra är ju att välja ett namn från "Namntoppen". Man blir ju så less tillslut.. Som mamma och pappa döpte mig till Jennifer. Top 10 år 1989! Fast dom försökte komma undan med att jag är döpt efter gittaristen Jennifer som spelade för MJ.. Men jag trorom inte.

Det är samma som dom där populära tatueringarna:
Tribal (helst i svanken på brudar, överarmen på karlar)
Text på handleden
Stjärnor (valfrittställe, helt ska dom inte vara ifyllda)
"Melanie C och Pam Andersson" tatuering runt överarmen

Ring any bells?

Förresten, Engla.
Tänker man inte bara på hon som blev mördad? Bara läskigt.
Kommer ihåg att min bror drog ett "roligt" skämt precis när hon blivit mördad;

Han: Öh Jeffe, vet du vad polisen sa när dom hittade henne död?
Jag: Eh näe?
Han: Hon var Englalik..
Jag: ...
Han: HAHAHHA
Jag: ...

Har du några namn du är trött på?

 

(OBS! Innan det kommer in en massa skitkommentarer ska jag säga följande:

Detta är min smak om namn. Smaken är som baken - Delad
Jag skiter i om du/din unge heter något av dom namnen Jag inte gillar.
Och JA man döper sin unge till vad fan man vill.)

Babynames

Jag blev lite sne igår.
Jag har ju ett namn som jag tänker döpa min son till (om jag får någon någon gång i framtiden) som är ovanligt. Och bah för det så SKRYTER jag ut det, fatt jag ska ha som bevis ifall någon tönt kommer och tare ifrån meh! Så kan jag bevisa; I was first! NOW, döp om your kid till some other name! Hoe.
Elton. (Aaawe, lille Elton! Aah, det skaru heta! Eeeelton.. Lille skrutte!)

Men iallafall, jag skulle ju komma någon vart med det här..
Jag kom in på någon random blogg, varken sett eller läst förut. Scrollar ner lite förstrött, hittar en rubrik;
Dop igår
Aha, gulligt! Undrar vad ungen ska heta då..
"Så nu äntligen är han döpt, lille ELTON!"

Ammeh, vafan!
Dårdimpen på dig då!
MY NAME!
Vafan. I was first!
Va vill du meh?!
Hur kan du läsa mina tankar?!
KÄNNER vi varann?!

...

The days

Hej hej, hallå dagboken.
I förrgår hade jag Jullan, Lollo, Fis och Mojde över.
Igår fikade jag med Hannah här hemma hos mig! Jävligt trevligt. Älskar sånna människor som man inte sett på länge, men när man väll träffas är allt precis som förr.
På kvällen drog jag till Emil sov över där.

Annars myser jag med mig själv idag!

Amen.

I do suck

Inte fått ett skit gjort än av det jag skulle göra. Varit ett jävla snöoväder så har inte känts så överdrivet peppt att dra och handla liksom. En halvtimme fram och tillbaka liksom, neheee tack!

Jag är så läskigt trött idag. Somnade sent, vaknade sent men kunde knappt hålla ögonen öppna. Hade jag velat hade jag kunnat sova fram till nu, men kändes rätt ovärt.

Madde den jobbiga ungen lämnade extremt mycket disk igår, måste ta tag i det (thank you, my dear...) och sen dammsuga. M å s t e göra det haha!

Amen.

My sexy partner in crime.

Äggsplotion

Hahahha

Hohohoho!

Hihihih!

HAHAHHAHAH

Haha..

Hah..
hehe..
heh..

Min rubrik :')


Jag skulle ta av toppen på mitt ägg jag skulle käka förut. Eftersom skalet var extremt hårt tänkt jag ta en vassare kniv. Och istället för att "hugga" lite smidigt rätt över skär jag liksom.
Jaja, om vi säger såhär: Jag fick med råge veta att det var löskokt. Och att jag kommer få tvätta.


Plans

- Dammsuga (gjorde aldrig det sist, moget)
- Dra och handla (hoppas att det inte är snöoväder, för då jävlar!)
- Laga mat
- Duscha
- Få besök av Fisen som kommer hem, Lollo och Jullan joinar senare.

Donken Girls

Hej hej, hallå dagboken.
Efter den goda nyheten att jag fick jobbet så drog jag till AF för att skriva på papper. Haha jag suger så hårt, kom på efteråt att jag inte alls läste vad som stod! Man ska ju alltid läsa papper innan man skriver under något, det lär man sig ju redan på dagis. (Om man går på ett bra dagis, vill säga). Men det blir nog bra! Haha.

Efteråt drog jag hem igen och slipade på mitt världsmästerskap i snabbstädning, Emil skulle komma och hälsa på efter jobbet. Han stannade inte överdrivet länge så jag ringde Mojde, så hon kom hit. Vi gjorde saker bara hon och jag kan göra, och sen blev det ett besök på donken efter ett jävla tjöt om kanelbullar!

Nu är jag hemma igen, trött som synden och Mojde skulle sova hemma ikväll eftersom hon har jobb imorgon.

Amen.

Happy Girl!

Hej hej, hallå dagboken.
Idag vaknade Jeffe utav ett alldeles underbart fantastiskt samtal där en söt röst berättade att jag fick jobbet!! Jeffe blev helt jätteglad! Tänk att dom valde just MIG! Så fantastiskt roligt.

Det börjar med 3 månaders praktik och om jag sköter mig så leder till till fast anställning sen! Ska iväg senare sen till Arbetsförmedlingen och skriva på lite papper.

Från den 1a mars jobbar jag på Skånska Lasse!
Fantastiskt roligt.
Det enda är ju att Mojde, Lollo och Jullan åker iväg på deras 4a månaders jordenrunt resa då och hade tänkt lämna av dom på Arlanda, men det här får gå före! ;) Får ha världens galej innan dom drar istället!

Amen.

MJ <3

Åh, älskade fina Michael.
Himla fint uppträdande på Grammy Awards, inte ett enda av mina två ögon var torrt. Och bättre blev det ju inte när hans underbara barn kom upp på scenen för att ta emot hans Lifetime Achievement. Han skulle ha uppträdit på Grammy i år.. Och dom var så hemskt fina i sina MJ utstyrslar!

Love you, Michael Joseph Jackson.

Alltid.


RSS 2.0